Libnet.ro
UNICEF

22:30

NATO Restricted: Documentul prevede exercitii militare comune cu Republica Moldova, Azerbaidjan si Armenia

B1 B1,
NATO Restricted: Documentul prevede exercitii militare comune cu Republica Moldova, Azerbaidjan si Armenia

Un document clasificat NATO Restricted ce a fost adoptat saptamana trecuta prezinta un set de masuri cu urmari practice pentru impulsionarea relatiilor cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan,. continuă pe B1

NATO vrea exercitii militare comune cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan

Un document clasificat NATO Restricted si obtinut de SPIEGEL Online, adoptat saptamana trecuta, prezinta un set de masuri cu urmari practice pentru impulsionarea relatiilor cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan. Printre altele, Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjanul ar urma sa fie incurajate sa lucreze la sporirea capacitatii de inter-operabilitate cu armatele Aliantei - cu alte cuvinte e vorba despre cooperare militara. Sunt prevazute exercitii militare comune si training asigurat de specialisti NATO.

NATO urmeaza sa organizeze exercitii militare comune cu Republica Moldova, Azerbaidjan si Armenia

Un document clasificat NATO Restricted ce a fost adoptat saptamana trecuta prezinta un set de masuri cu urmari practice pentru impulsionarea relatiilor cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan,.

Coreea de Nord efectueaza exercitii militare in Marea Galbena

Coreea de Nord a inceput astazi o serie de exercitii militare folosind munitie de razboi langa granita vestica care este aparata intens, exercitiul fiind anuntat autoritatilor Sud-Coreene cu cateva ore inainte, potrivit agentiei sud-coreene Yonhap.

CE a aprobat lansarea unei operatiuni militare in Republica Centrafricana.

Uniunea Europeana a anuntat, marti, lansarea oficiala a unei operatiuni militare in Republica Centrafricana, in contextul intensificarii violentelor, in ultimele zile, conform Mediafax. Consiliul Uniunii Europene a aprobat lansarea unei operatiuni militare in Republica Centraricana, a declarat Susanne Kieffer, purtatorul de cuvant al institutiei, citat de AFP. Mii de oameni au murit, in aproape un an, in confruntarile din Republica Centrafricana intre militii musulmane si crestine.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )