Libnet.ro
UNICEF

07:00

O nava care transporta arme din Turcia spre Libia, CAPTURATA in Grecia

România Liberă România Liberă,
O nava care transporta arme din Turcia spre Libia, CAPTURATA in Grecia

Autoritatile elene au capturat un cargobot care transporta arme nedeclarate din Turcia spre Libia, au declarat, miercuri, oficiali ai Pazei de Coasta. continuă pe România Liberă

Paza de Coasta greaca a capturat o nava care transporta arme din Turcia spre Libia

Autoritatile elene au capturat un cargobot care transporta arme nedeclarate din Turcia spre Libia, au declarat miercuri oficiali ai Pazei de Coasta, citati de Reuters in pagina electronica.

Cel putin 11 imigranti au murit dupa ce doua barci, care plecau din Turcia spre insula elena Kos, s-au scufundat

Cel putin 11 imigranti, care se presupun a fi sirieni, s-au inecat dupa ce doua barci, care transportau imigranti din sud-estul Turciei spre insula elena Kos, s-au scufundat, scrie Reuters. Una dintre barci,.

Frontex denunta traficul cu pasapoarte siriene false din Turcia

Directorul executiv al Agentiei Europene de Supraveghere a Frontierelor Frontex), Fabrice Leggeri, a atras atentia, marti, asupra traficului cu pasapoarte siriene false, din Turcia, pentru a facilita intrarea imigrantilor in Uniunea Europeana.

Gabi Iancu, cedat de Steaua: Va juca in liga a doua din Turcia

Gabi Iancu 21 de ani) a fost imprumutat de FC Steaua la Karabukspor, formatia din a doua liga de fotbal din Turcia. Nemultumit de randamentul si de atitudinea atacantului, Mirel Radoi a ales sa nu mai lucreze cu fotbalistul.

HSBC intarzie vanzarea diviziei din Turcia catre ING

Grupul bancar britanic HSBC nu se grabeste sa-si vanda divizia din Turcia catre rivalul olandez ING Group NV, dupa ce a obtinut o suma de 5,2 miliarde de dolari pentru divizia sa din Brazilia, au declarat vineri, pentru Reuters, surse din apropierea discutiilor, citate de Agerpres.

Un roman care transporta 24 de imigranti intr-o camioneta a fost arestat in Austria

Un roman a fost arestat in Austria dupa ce a fost prins de politie ca transporta 24 de imigranti intr-o camioneta, descrisa ca o inchisoare pe roti, a anuntat marti politia austriaca, citata de publicatia Le Soir in editia electronica.

Un roman care transporta 24 de imigranti intr-o camioneta a fost arestat in Austria

Un roman a fost arestat in Austria dupa ce a fost prins de politie ca transporta 24 de imigranti intr-o camioneta. Politia austriaca descrie aceasta camioneta ca o inchisoare pe roti, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2326 seconds )