Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nave militare americane au plecat spre Marea Neagra, unde se vor pune la disponibilitatea americanilor de la Soci

B1 B1,
Nave militare americane au plecat spre Marea Neagra, unde se vor pune la disponibilitatea americanilor de la Soci

Americanii au trimis, in cursul noptii de vineri spre sambata, doua nave militare care se vor opri in Marea Neagra, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetatenilor americani, in cazuri de necesitate,. continuă pe B1

Nave militare ale SUA se indreapta spre Marea Neagra, pentru situatii de necesitate

Doua nave militare ale Statelor Unite au plecat in cursul noptii de vineri spre sambata din Italia spre Marea Neagra, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetatenilor americani, in cazuri de necesitate, sau pentru alte situatii de urgenta, in timpul Jocurilor Olimpice de la Soci, potrivit presei internationale.

Mobilizare a MARINEI AMERICANE in Marea Neagra

Doua nave militare ale Statelor Unite au plecat in cursul noptii de vineri spre sambata din Italia spre Marea Neagra, unde vor fi disponibile pentru evacuarea cetatenilor americani, in cazuri de necesitate,.

Comisar UE: Copiii nostri ar putea ramane fara peste in Marea Neagra.

Comisarul european pentru Pescuit atrage atentia ca pescuitul ilegal reprezinta in continuare o problema in Marea Neagra, conform Mediafax. Oficialul european Maria Damanaki a punctat importanta si potentialul urias al Marii Negre, dar a declarat ca exista inca probleme, precum pescuitul ilegal si starea mediului marin. Situatia mediului marin este departe de a fi ideala, si spun asta intr- un mod delicat. Infrastructura de transport este inca slaba, de exemplu nu putem traversa usor Marea .

FOTOREPORTAJ. Marea Neagra, spectaculoasa iarna.

Vantul puternic si frigul nu sunt intotdeauna o vestea rea. Pentru fotografii profesionisti, este timpul ideal pentru a surprinde imagini spectaculoase si rare. Pentru cei din Constanta, Marea Neagra este partenerul ideal. In fiecare an, aceasta ofera ipostaze surprinzatoare. Zilele trecute, multa lumea si-a incercat norocul pentru a suprinde fotografia ideala. Furtuna din timpul codului rosu, dar si momentele de acalmie de dinainte si dupa, au fost cel mai bun prilej. Va prezentam mai jos .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )