Libnet.ro
UNICEF

23:00

Neculai Ontanu sustine ca nu i-a intalnit pe Maior, Kovesi si Coldea acasa la Oprea in noaptea alegerilor din 2009

Hotnews Hotnews,
 Neculai Ontanu sustine ca nu i-a intalnit pe Maior, Kovesi si Coldea acasa la Oprea in noaptea alegerilor din 2009

Fostul primar al sectorului 2 Neculai Ontanu a declarat miercuri ca nu i-a intalnit pe George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi acasa la Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor prezidentiale din decembrie 2009. continuă pe Hotnews

La ordinea zilei. Neculai Ontanu da peste cap tot scenariul lui Oprea

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre. Neculai Ontanu, unul dintre oamenii care a fost in sufrageria lui Gabriel Oprea in noaptea alegerilor prezidentiale.

Fostul primar Neculai Ontanu: in seara alegerilor din 2009, Gabriel Oprea urmarea evolutiile presei privind prezenta la vot

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a afirmat, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti, ca persoanele care au participat la cina organizata de Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 2009, erau interesate de evolutiile privind desfasurarea scrutinului, cum ar fi prezenta la vot.

Unul din simbolurile cartierului Colentina a fost indepartat: Avionul lui Neculai Ontanu a fost indepartat de autoritati (VIDEO)

Celebrul avion montat in mandatului de primar la Sectorul 2 a lui Neculai Ontanu in intersectia dintre Soseaua Fundeni si Colentina este dezmembrat si indepartat de actuala administratie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )