Libnet.ro
UNICEF

12:00

Negocieri secrete intre SUA si Rusia pe tema conflictului din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Negocieri secrete intre SUA si Rusia pe tema conflictului din Ucraina

SUA si Rusia au avut, in luna iunie, negocieri secrete pe insula Boistoe din Finlanda cu privire la detensionarea situatiei din Ucraina, a anuntat Ministerul finlandez de Externe, fara a oferi insa detalii despre identitatea participantilor sau subiectele abordate. continuă pe România Liberă

Rusia respinge speculatiile ca ar fi purtat negocieri secrete cu SUA pe tema Ucrainei

Rusia a negat informatiile aparute in presa privind negocieri secrete intre Moscova si Washington, organizate in iunie, pe tema crizei din Ucraina. Pe Insula Boistoe a avut loc, la sfarsitul lunii iunie, o.

Rusia respinge speculatiile ca ar fi purtat negocieri secrete cu Statele Unite pe tema Ucrainei

Rusia a negat informatiile aparute in presa privind negocieri secrete intre Moscova si Washington, organizate in iunie, pe tema crizei din Ucraina, relateaza AFP.

intalnire pe ascuns intre SUA si Rusia. Cine a dat in vileag motivul intrevederii

Reprezentanti ai Statelor Unite si Rusiei s-au intalnit in iunie pe o insula mica din Finlanda pentru negocieri confidentiale pe tema crizei din Ucraina, a anuntat marti Ministerul finlandez de Externe, .

SUA-Rusia, intalniri de taina pentru soarta Ucrainei pe o insula din Finlanda

SUA si Rusia au discutat despre Ucraina in iunie, pe o insula din Finlanda, afirma Helsinki. Moscova infirma Reprezentanti ai Statelor Unite si Rusiei s-au intalnit in iunie pe o insula mica din Finlanda pentru negocieri confidentiale pe tema crizei din Ucraina, a anuntat marti Ministerul finlandez de Externe, citat de AFP.

Rusia neaga orice discutii secrete cu SUA printr-un comunicat ambiguu

Ministerul de Externe rus a respins informatiile aparute in presa, conform carora Moscova si Washington-ul ar fi angajate in discutii secrete pentru a solutiona siutatia tensionata din Ucraina, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )