Libnet.ro
UNICEF

09:00

Negocieri la sediul PNL. Crin Antonescu se intalneste cu Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga

România Liberă România Liberă,
Negocieri la sediul PNL. Crin Antonescu se intalneste cu Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga

Crin Antonescu a invitat liderii partidelor de dreapta la negocieri la sediul PNL pentru a forma o alianta anti-PSD. continuă pe România Liberă

Ce s-a discutat la intalnirea dintre Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu

O prima intalnire de tatonare intre liderul liberal Crin Antonescu si liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a avut loc, ieri, la sediul PNL.

Prima incercare de unificare a dreptei. MRU discuta cu Antonescu la sediul PNL

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, se afla la sediul PNL, unde discuta cu presedintele demisionar al liberalilor, Crin Antonescu, variante de asociere a dreptei in urma scorului inregistrat la alegerile europarlamentare, au declarat pentru Mediafax surse din PNL.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Crin Antonescu respinge oferta lui Ponta: PNL nu ia mita!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca indiferent de rezultatul acestor alegeri, ii asigur pe toti cetatenii Romaniei,pe toti membrii PNL si cei care ne-au dat votul, ca PNL isi va respecta demnitatea, principiile si hotararile, ca PNL nu ia mi .

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou.

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Crin Antonescu: imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea PNL

UPDATE - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a postat un mesaj pe Facebook in cadrul caruia a mentionat ca isi va tine promisiunea facuta inaintea alegerilor si ca va demisiona din fruntea partidului. Iata.

Crin Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din PE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca va propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din Parlamentul European, in sedinta de luni a conducerii partidului. Este o decizie pe care eu o voi pr.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

Cutremur in PNL dupa esecul electoral: Crin Antonescu, cu demisia pregatita. intreaga conducere ar putea demisiona

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca rezultatul de la alegerile europarlamentare este un esec pe care si-l asuma ca presedinte al partidului si prin urmare isi va respecta promisiunea din timpul campaniei electorale de a demisiona din functie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )