Libnet.ro
UNICEF

22:30

Negocierile de la Minsk: Ultima sansa pentru pace in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Negocierile de la Minsk: Ultima sansa pentru pace in Ucraina

Ucraina, Rusia, Franta si Germania s-au asezat, miercuri, in jurul mesei negocierilor la Minsk, in speranta obtinerii unui acord de pace in Ucraina, insa demersul nu este unul lipsit de provocari, comenteaza Liberation, in editia electronica, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Petro Poroshenko: Negocierile de la Minsk, o ultima sansa pentru o adevarata incetare a focului in Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Poroshenko a declarat ca negocierile de pace de la Minsk, care vor avea loc miercuri, reprezinta una dintre ultimele sanse pentru declararea unui armistitiu neconditionat in conflictul cu separatistii sustinuti de Rusia, potrivit unui comunicat difuzat marti pe site-ul sau, transmite Reuters.

ULTIMA SANSA pentru Vladimir Putin. America este gata sa iNARMEZE Ucraina

Europenii isi intensifica eforturile pentru a pune capat conflictului din estul Ucrainei. Guvernul de la Berlin a anuntat ca miercuri, liderii Frantei, Germaniei, Ucrainei si Rusiei se vor intalni la Minsk,.

Ultima SANSA pentru Vladimir Putin. America pregateste iNARMAREA Ucrainei

Liderii vest-europeni se straduiesc sa gaseasca o solutie diplomatica pentru conflictul din estul Ucrainei, unde luptele sunt tot mai intense. Cancelarul Angela Merkel a discutat cu presedintele Barack Obama si c.

Marine Le Pen pledeaza pentru negocieri cu Rusia in sensul federalizarii Ucrainei si acuza Statele Unite ca vor sa declanseze un razboi in Europa

Marine Le Pen, liderul formatiunii franceze de extrema-dreapta Frontul National, pledeaza pentru negocieri cu Rusia in sensul federalizarii Ucrainei, potrivit site-ului postului francez RTL. Eu as fi initiat ne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )