Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nelu Tataru: Nu putem sa interzicem nimanui sa vina acasa, dar recomandam romanilor, ca daca nu au treburi urgente, sa ramana in Italia(VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: Nu putem sa interzicem nimanui sa vina acasa, dar recomandam romanilor, ca daca nu au treburi urgente, sa ramana in Italia(VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat, joi, in cadrul Stirilor B1 TV, ca nimeni nu le poate interzice romanilor din Italia sa revina acasa, in contextul epidemiei de coronavirus. continuă pe B1

Nelu Tataru despre posibilitatea unei epidemii de coronavirus in Romania: Avem 2.500 de paturi in spitalele de boli infectioase

Romania are la dispozitie 2. 500 de paturi in spitalele de boli infectioase, iar 10% din totalul de 4. 000 de paturi de terapie intensiva pot fi pregatite pentru pacientii cu coronavirus, in eventualitatea in care numarul de cazuri ar exploda in Romania, a declarat joi Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Barbatul de 47 de ani, testat pozitiv abia in a 12-a zi de supraveghere. Nelu Tataru: Membrii familiei sale au fost testati marti si vor fi retestati in perioada urmatoare (VIDEO)

Barbatul de 47 de ani, cel mai recent caz de infectie cu coronavirus depistat in Romania, este asimptomatic si a fost testat pozitiv abia in a 12-a zi de la momentul izolarii sale, a afirmat Nelu Tataru,.

VIDEO Adrian Streinu Cercel, mesaj dur pentru romanii din strainatate care vor sa vina acasa de Paste. Ce le transmite

Romanii din strainatate care se pregatesc sa vina acasa de Paste ar trebui sa se gandeasca de doua ori la acest lucru. Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals din Capitala, ii avertizeaza, mai ales pe cei cei din Italia, sa ia in calcul ca s-ar putea ca, in loc sa stea cu cei dragi, sa fie izolati la domiciliu sau in carantina, in contextul epidemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )