Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Eu recomand in continuare o scoala fata in fata, in conditiile in care se poate face aceasta

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru: Eu recomand in continuare o scoala fata in fata, in conditiile in care se poate face aceasta

Intrebat astazi, la Iasi, cum vede organizarea educatiei in continuare, Ministrul Sanatatii a spus ca este in favoarea orelor de curs fata in fata, in locurile unde acesta e posibil. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu recomand in continuare o scoala fata in fata, in conditiile in care se poate face acest tip de scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca acolo unde este posibil cursurile ar trebui sa se desfasoare cu prezenta fizica a elevilor la scoala. Oficialul guvernamental a facut aceasta precizare,.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit .

Nelu Tataru: Avem 3-4 saptamani grele, in care incercam sa limitam cresterea numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este prezent joi, 29 octombrie, la Constanta unde inspecteaza unitatile medicale in care sunt tratati bolnavii de COVID-19.

Conditiile in care romanii din strainatate se pot intoarce in tara de sarbatori. Anuntul facut de Nelu Tataru

Romanii din strainatate care vor sa se intoarca in tara in perioada sarbatorilor de iarna pot face acest lucru, respectand niste masuri, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

NELU TATARU, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat printr-un comunicat de presa ca dupa 5 ani de la tragedia din Colectiv, situatia in ceea ce priveste tratamentul pacientilor cu arsuri grave s-a schimbat prea lent.

NELU TATARU: Avem pentru Terapie Intensiva 1.200 de paturi, cu extensie pana la 1.500

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca la Terapie Intensiva sunt la nivel national, pentru pacientii cu COVID-19, 1. 200 de paturi cu extensie pana la 1.

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

Nelu Tataru: in masura in care primul vaccin anti-COVID va fi gata, acela va fi si la noi. Avem speranta pentru sfarsitul anului sau inceputul anului viitor (VIDEO)

Ministrul Satatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca exista sperante ca pana la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor sa fie disponibil un vaccin impotriva noului coronavirus. in masura in.

Nelu Tataru, veste buna pentru romani. Cum vor fi intampinati la spitale cei cu simptome COVID

Nelu Tataru a anuntat vineri la Suceava ca de saptamana viitoare Unitatile de Primiri Urgente vor avea teste rapide pentru evaluarea celor care se vor prezenta la spitale cu simptome de infectie cu SARS-CoV-2. Ministrul sanatatii a mentionat ca Departamentul pentru Situatii de Urgenta a achizitionat 43. 000 de teste rapide. Acestea vor fi distribuie catre UPU.

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )