Libnet.ro
UNICEF

10:30

NEPI a inregistrat in primul trimestru un profit de 12,7 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI a inregistrat in primul trimestru un profit de 12,7 milioane de euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a raportat pentru primul trimestru un profit net de12,7 milioane de euro, mai mare fata de castigul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de 11,2 milioane euro, potrivit unui raport al companiei remis BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile Albalact au crescut cu 10% in primul trimestru, la 112,7 milioane lei

Producatorul de lactate Albalact ALBZ) a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri de 112,7 milioane lei 25 milioane euro), in crestere cu 10% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, si cu un profit net de 11,5 milioane lei 2,6 milioane euro).

Transgaz a inregistrat in primul trimestru un profit net in crestere, de 248,8 milioane lei

Compania de stat Transgaz Medias simbol TGN) a inregistrat in primul trimestru un profit net de 248,8 milioane lei, in crestere cu 37% fata de 181,5 milioane lei, raportat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport remis BVB.

NEPI, profit cu aproape 20% mai mare in primul trimestru

Fondul de investitii New Europe Property Investments NEPI) a intregistra un profit net de 13,3 mil. euro in primul trimestru al anului, in crestere cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecutr, potrivit unui raport al companiei.

Deficit de 261 milioane euro in primul trimestru

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, un deficit de 261 milioane euro, fata excedentul inregistrat in acelasi trimestru al anului 2013, potrivit datelor BNR.

Santierul Naval Orsova a depasit cu 38% profitul bugetat pe primul trimestru din 2014

Santierul Naval Orsova a obtinut un profit brut de 1,21 milioane lei in primul trimestru din 2014, comparativ cu o pierdere de 2,29 milioane lei in perioada similara din 2012, potrivit raportarilor transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al Transelectrica a urcat cu aproape 50%

Transelectrica TEL) a incheiat primul trimestru cu un profit net de 136,5 milioane lei 30,3 milioane euro), cu aproape 50% mai mare fata de castigul din perioada similara a anului trecut, la venituri in crestere cu 21%, la 698,8 milioane lei 155,2 milioane euro).

Liviu Voinea: Ma astept la o crestere economica de cel putin 3,5% pentru primul trimestru

Economia Romaniei a inregistrat o crestere economica de cel putin 3,5% in primul trimestru, avand in vedere datele referitoare la productia industriala si consum, apreciaza ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, citat de Agerpres. Maine joi - n. r. ) se vor publica rezultatele pe primul trimestru si acum imi iau palaria de ministru si mi-o pun pe cea de analist, ceea ce am fost anterior, iar pe baza datelor despre productia industriala si consum, care sunt deja publicate pentru primul trimestru, eu ma astept la o crestere de cel putin 3,5% pentru primul trimestru, a declarat Liviu Voinea, la reuniunea anuala a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) de la Varsovia.

Investitiile straine directe, 570 milioane de euro, in primul trimestru

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat in primul trimestru al acestui an 570 milioane euro, in crestere cu 30,1 % fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

Armax Gaz a avut in primul trimestru afaceri mai mari cu 25%

Producatorul de echipamente pentru industria gazelor si petrolului Armax Gaz Medias ARAX) a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 17 milioane lei 3,7 milioane euro), mai mare cu 25% fata de 13,6 milioane lei in primele trei luni ale anului.

Cresterea exporturilor nu a reusit sa opreasca adancirea deficitului comercial in primul trimestru

Deficitul comercial a urcat usor in primul trimestru cu 40 milioane euro, la 1,1 miliarde euro, desi exporturile au avut un ritm de crestere mai mare decat importurile, cu 10,1% la 12,7 miliarde euro, comparativ cu 9,6%, la 13,8 miliarde euro, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )