Libnet.ro
UNICEF

06:00

NEPI a strans 11,4 mil. euro printr-un plasament de actiuni noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI a strans 11,4 mil. euro printr-un plasament de actiuni noi

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras aproape 11,4 milioane euro, printr-un plasament de actiuni noi. continuă pe Wall-Street Ro

Investitiile straine scad in continuare. In primele 6 luni au venit 666 mil. euro, din care 570 mil euro, credite intragrup

In primele 6 luni, contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 695 milioane euro fata de deficitul de 2,7 miliarde euro in aceeasi perioada din 2012, pe fondul reducerii deficitului balantei comerciale,al veniturilor si al surplusului inregistrat de balanta serviciilor, se arata intr-un comunicat al BNR. Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat 666 milioane euro fata de 826 mil. euro in perioada ianuarie - iunie 2012), din care creditele intragrup au insumat 570 milioane euro, iar participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata 96 milioane euro.

NEPI a atras aproape 11,4 milioane euro prin plasarea a peste doua milioane actiuni noi

Fondul de investitii imobiliare sud-african New Europe Property Investments NEPI), a anuntat ca a plasat 2. 000 de actiuni comune noi la un pret de 4,89 eur/actiune in cadrul unui Plan de Stimulare prin Actiuni.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Cel mai mare producator de generice si-a majorat afacerile la 56 mil. euro

Cifra de afaceri a Terapia Ranbaxy, cel mai mare producator de medicamente generice din Romania, s-a situat in primul semestru la 250 milioane lei 56 milioane euro), in crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, scrie Mediafax .

Roman atrage o investitie de 13 mil. euro pentru o statie de comprimare a gazelor

Firmele Sutech Medias, Condmag Brasov COMI) si Inspet Ploiesti vor incasa de la producatorul de gaze naturale Romgaz Medias suma de 58,4 milioane lei 13,1 milioane euro) plus TVA pentru constructia unei statii de comprimare a gazelor la Roman,.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )