Libnet.ro
UNICEF

07:00

New York: Un muzician a impuscat trei membri ai unei formatii rock, dupa care s-a sinucis

B1 B1,
New York: Un muzician a impuscat trei membri ai unei formatii rock, dupa care s-a sinucis

Un muzician de origine iraniana a impuscat mortal, duminica noapte, in cartierul Brooklyn din New York, trei membri ai unei formatii de rock alternativ in urma unui conflict, dupa care s-a sinucis, potrivit. continuă pe B1

Trei membri ai unei formatii rock iraniene, considerata subversiva de Teheran, au fost ucisi in New York

Trei membri ai formatiei de rock alternativ The Yellow Dogs, cunoscuta in Iran pentru mesajul anti-sistem si apropierea de cultura americana, au fost impuscati mortal luni noapte, la New York. Muzicienii au fugit din Iran in 2010, amenintati cu inchisoare si amenzi pntru arta lor.

Compozitorii George Enescu si Anatol Vieru, omagiati la ICR New York

Institutul Cultural Roman din New York gazduieste doua evenimente muzicale dedicate compozitorilor romani Anatol Vieru si George Enescu, pe 22, respectiv 23 noiembrie. Violonistul Sherban Lupu va canta in ambele zile, in Sala Auditorium a ICR New York.

Seara dedicata compozitorului George Enescu, la New York

Evenimentul The Unknown Enescu, o seara dedicata integral compozitorului George Enescu, va avea loc pe 23 noiembrie, la sala Auditorium a Institutului Cultural Roman ICR) de la New York, avandu-l ca invitat principal pe violonistul Sherban Lupu, acompaniat la pian de Martha Locker.

Seara dedicata compozitorului George Enescu, la New York

Evenimentul The Unknown Enescu, o seara dedicata intergral compozitorului George Enescu, va avea loc pe 23 noiembrie, la sala Auditorium a Institutului Cultural Roman ICR) de la New York, avandu-l ca invitat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )