Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Rangers si-a dublat avantajul in fata lui Montreal Canadiens

Online Sport Online Sport,
New York Rangers si-a dublat avantajul in fata lui Montreal Canadiens

Echipa New York Rangers o conduce cu 2-0 la general pe Montreal Canadiens in finala Conferintei de Est a NHL. continuă pe Online Sport

Dupa divort, Valentina Pelinel promoveaza bijuterii la New York

Valentina Pelinel a realizat o sedinta foto prin intermediul careia promoveaza bijuterii create de o romanca stabilita in America, Madalina Flusberg. Ipostazele au fost realizate intr-un apartament din New York.

RL, citata intr-o analiza New York Times: Platoul romanesc, motivul invadarii Crimeii?

Un articol publicat sambata de cotidianul New York Times atrage atentia asupra uriaselor rezerve de hidrocarburi aflate in Marea Neagra si Marea Azov pe care Rusia le-a castigat prin anexarea Crimeii. Goana dupa aurul negru din Marea Neagra ar fi fost declansata de descoperirea unui rezervor de gaz pe platoul continental romanesc. New York Times noteaza ca acest aspect a fost remarcat, printre primii, de Romania libera.

Constructia Memorialului 9/II de la New York, filmat pe repede inainte

Secvente din filmarea celor zece ani de constructie octombrie 2004-mai 2014) a Memorialului World Trade Center din New York.

Festivalul de la Cannes: Dominique Strauss-Kahn denunta filmul Welcome to New York pentru defaimare

Fostul presedinte al Fondului Monetar International Dominique Strauss-Kahn DSK) da in judecata pelicula Welcome to New York, prezentata in premiera, sambata, la Festivalul de Film de la Cannes. DSK a anuntat astazi, prin avocatul sau, ca denunta filmul regizat de Abel Ferrara pentru defaimare, prin acuzatiile de viol care ii sunt aduse.

Dominique Strauss-Kahn, plangere contra producatorilor Welcome to New York

Fostul director FMI Dominique Strauss-Kahn, demisionat in 2011 in urma unui scandal sexual, a anuntat ca va depune plangere pentru defaimare impotriva producatorilor filmului Welcome to New York, a anuntat luni avocatul acestuia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )