Libnet.ro
UNICEF

09:00

New York: Trei persoane au returnat 40.000 de dolari, suma gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua

B1 B1,
New York: Trei persoane au returnat 40.000 de dolari, suma gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua

Trei prieteni care locuiesc in New York au returnat suma de 40. 000 de dolari gasita intr-o canapea cumparata la mana a doua, scrie BBC News. Cei trei au cumparat canapeaua pentru doar 20 de dolari si au gasit. continuă pe B1

Muzeul dedicat atentatelor de la 11 septembrie a fost inaugurat la New York

Orasul New York a inaugurat joi muzeul atentatelor de la 11 septembrie, la acest eveniment fiind prezent si presedinte american Barack Obama, relateaza AFP.

The New York Times: Jill Abramson a parasit functia de redactor-sef

Redactorul sef al ziarului New York Times, Jill Abramson, a parasit pe neasteptate postul pe care il ocupa din luna septembrie 2011, fiind inlocuita cu Dean Baquet, a anuntat miercuri cotidianul, conform AFP.

Angelina Jolie a aparut cu fata plina de pudra alba la New York

Angelina Jolie a fost surprinza de camerele de fotografiat, la New York, in timp ce purta un machiaj nepotrivit. Pe fata si pe pieptul vedetei au fost vizibile mai multe pete de culoare alba.

Maramures: Trei persoane, retinute dupa ce au exploatat sexual trei minore

Trei persoane au fost retinute, joi, de politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Maramures si procurorii DIICOT, pentru trafic de minori, dupa ce ar fi exploatat sexual trei fete cu varste intre.

Mexic: Cel putin trei persoane au murit intr-o explozie produsa la un centru comercial (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 16 au fost ranite, inclusiv un bebelus de sase luni, joi, intr-o explozie produsa la un centru comercial din Reynosa, Mexic, a anuntat guvernul regional, citat de.

Memorialul durerii. Un muzeu dedicat celor care au pierit in 11 Septembrie, deschis la New York

La aproape 13 ani de la atentatele teroriste de la turnurile-gemene, presedintele Barack Obama a inaugurat un muzeu dedicat celor aproape trei mii de victime. Vizitatorii vor avea parte de o incursiune emotionanta.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )