Libnet.ro
UNICEF

18:00

Neymar a fost suspendat trei etape de UEFA, dupa mesajul de la finalul meciului PSG vs Manchester United

Hotnews Hotnews,
 Neymar a fost suspendat trei etape de UEFA, dupa mesajul de la finalul meciului PSG vs Manchester United

UEFA a decis sa il suspende trei etape pe Neymar 27 de ani), dupa iesirea nervoasa de la finalul meciului dintre PSG si Manchester United, din Champions League. Brazilianul a adresat injurii oficialilor partidei, printr-o postare pe un site de socializare. continuă pe Hotnews

Ingrid Mocanu, dupa mesajul lui Klaus Iohannis: Stiti ce am aflat despre mine?

Avocata Ingrid Mocanu a transmis un mesaj dupa ce Klaus Iohannis a vorbit despre referendumul din 26 mai. Sunt in stare de soc: nici nu stiu ce sunt . s-ar putea sa fiu reptilianca ?Caci stiti ce.

Farmec a ajuns in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Care au fost cei trei piloni de dezvoltare pe care a mizat compania

Farmec, producatorul clujean de cosmetice, si-a pastrat pozitia de lider in ultimii ani, inregistrand in medie cresteri anuale ale cifrei de afaceri cu 10%, ajungand in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Compania a vizat trei piloni de.

Digisport: Cum a fost gasita Simona Halep in vestiar, dupa intalnirea cu Franta. Niciodata nu am vazut-o asa!

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac a vorbit despre partida pe care Romania a pierdut-o in fata Frantei, in semifinala Fed Cup, scor 2-3. Cosac a spus ca jucatoarele au fost pur si simplu epuizate dupa partida cu Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )