Libnet.ro
UNICEF

00:07

NFL infiinteaza un fond de 250 milioane de dolari pentru lupta impotriva rasismului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NFL infiinteaza un fond de 250 milioane de dolari pentru lupta impotriva rasismului

National Football League NFL) a anuntat infiintarea unui fond de 250 de milioane de dolari, care va fi folosit pe parcursul a zece ani, pentru combaterea rasismului, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pentagonul anunta ca va aloca 250 de milioane de dolari pentru securitatea Ucrainei

Pentagonul a confirmat oficial ca lanseaza un pachet de sprijin in valoare de 250 milioane de dolari destinat asistentei de securitate pentru Ucraina, cu conditia ca Kievul sa progreseze in reformele si.

Dupa scandalul punerii sub acuzare a lui Trump, Pentagonul reia asistenta de 250 de milioane de dolari acordata Ucrainei

Pentagonul a anuntat joi ca a reluat asistenta militara de 250 de milioane de dolari acordata Ucrainei, subiect aflat in centrul unui scandal care a dus la o procedura de destituire a presedintelui Donald Trump, relateaza AFP citata de Agerpres.

Vedetele care au donat milioane de dolari pentru justitia rasiala

Marile vedete de la Hollywood s-au implicat in miscarea BlackLivesMatter asa cum au putut. Unele iesind in strada la protestele din State, altele donand milioane de dolari pentru justitia rasiala.

Aplicatia de teste Kahoot! a atras 28 milioane dolari, printr-o noua runda de finantare

Aplicatia de teste Kahoot!, folosita si in universitatile din Romania, a obtinut o noua finantare, de 28 de milioane de dolari din vanzarea a 7,5 milioane de actiuni, in cadrul unui plasament privat.

Fonduri europene de 200 milioane euro pentru firmele mici de exploatare forestiera

Ministerul Mediului anunta ca firmele mici de exploatari forestiere vor fi sprijinite financiar cu 200 de milioane de euro, bani ce provin din fonduri europene. Sumele se vor acorda in granturi de cate 200 de mii de euro, anunta institutia, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )