Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nici cel mai experimentat sofer din Romania NU isi poate explica imaginea. Asa rezolvam si noi cu locurile de parcare

Antena3 Antena3,
Nici cel mai experimentat sofer din Romania NU isi poate explica imaginea. Asa rezolvam si noi cu locurile de parcare

Rusii sunt foarte inventivi, iar imaginile surprinse pe strazile oraselor intaresc din plin acest lucru. Recent au fost publicate pe internet mai multe fotografii care par prelucrate in Photoshop, insa sunt cat. continuă pe Antena3

Cluj: Emil Boc a condus cel mai controversat tramvai din oras

Primarul orasului Cluj -Napoca a fost vatman pentru cateva minute. El a condus un tramvai polonez care costa nu mai putin de 1,5 milioane de euro. Acesta este cel mai nou tramvai din oras dar si cel mai.

Cel mai ravnit secret din lume a fost elucidat: Doi americani au descoperit bacteria care produce aur

Doi americani sunt pe cale sa devina cei mai bogati oameni ai planetei. Cercetatorii din cadrul Michigan State University au descoperit o bacterie care produce aur de 24 de karate cand se hraneste cu o.

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

Dusa, despre candidatura Elenei Udrea in Harghita: Sa vad cine vine in cel mai greu ...

Ministrul de Interne, Mircea Dusa, intrebat despre invitatia lansata Elenei Udrea de a candida in Colegiul 5 din judetul Harghita, in care fusese ales deputat, a declarat ca vrea sa vada cine va dori sa candideze in colegiul cel mai greu din Romania, unde sunt multi alegatori maghiari, informeaza Mediafax. Mircea Dusa a fost intrebat, vineri, la Sfantul Gheorghe, de jurnalisti, despre propunerea presedintelui PDL Harghita ca Elena Udrea sa candideze pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 .

Francezul Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa, a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europa potrivit topului Forbes din 2012, a primit, luni, din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii ordinul de Comandor al Imperiului Britanic, potrivit unei liste publicate de ministerul britanic al Afacerilor Externe citate de AFP.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, prima romanca in Topul Fortune al celor mai puternice femei din lumea businessului

Mariana Gheorghe, femeia din spatele celei mai mari companii din Romania, Petrom, a fost inclusa in elita mondiala a oamenilor de afaceri. CEO-ul Petrom a debutat pe locul 32 in clasamentul Fortune al celor mai p.

Mediafax: CE verifica un potential caz de incalcare a regulilor de confidentialitate la o licitatie publica. Statul ar fi divulgat concurentei date din oferta cu pretul cel mai mic

Comisia Europeana verifica, prin Directoratul General pentru Piata si Servicii Interne DG Markt ), un potential caz de incalcare de catre o institutie din Romania a regulilor de confidentialitate a ofertei la o licitatie publica dupa ce date din oferta au fost divulgate contracandidatilor, relateaza Mediafax citand un document confidential care prezinta concluziile discutiilor avute, la jumatatea lunii septembrie, de catre oficialii DG Markt si autoritatile romane pe tema achizitiilor publice.

Internetics: Samsung, cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile

Samsung Electronics Romania a fost premiat, in cadrul Galei celei de-a XII-a editii Internetics, cu titulatura de cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile si pentru Smart TV, potrivit unui comunicat de presa.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Romania si Bulgaria

Theresa May, ministrul britanic de Interne, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere.

Londra ar putea lua masuri pentru restrictionarea imigratiei din Romania si Bulgaria

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, sustine ca Londra ar putea introduce controlul la granite pentru a bloca afluxul de imigranti din unele state membre UE, cel mai probabil Romania si Bulgaria, o propunere ce reprezinta o provocare directa pentru unul dintre principiile centrale ale UE, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )