Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nick Rhodes, de la Duran Duran, iubeste din nou

Antena3 Antena3,
Nick Rhodes, de la Duran Duran, iubeste din nou

Niciodata nu este prea tarziu pentru iubire. Asta pare sa-si spuna si Nick Rhodes. Membrul trupei Duran. continuă pe Antena3

Andrei Serban: Marga, din nou FASCINAT de Uniunea Sovietica?.

Regizorul Andrei Serban se intreaba daca Andrei Marga, presedintele Institutului Cultural Roman, este cel pe care l-a cunoscut sau un altul, din nou fascinat de Uniunea Sovietica si de stahanovismul anilor 50. Intr-un interviu acordat Revistei 22, Serban povesteste: Cat despre domnul Marga, l-am cunoscut cu ani in urma la Cluj, fiind invitat chiar de domnia sa pentru a-mi inmana titlul Doctor Honoris Causa la Universitatea Babes-Bolyai. Am petrecut o seara agreabila impreuna, am vorbit .

Blestemul resurselor naturale loveste din nou.

Chile este producatorul unei treimi din cantitatea de litiu obtinuta in lume- litiul se foloseste la baterii care alimenteaza tot, de la calculatoare si masini, n. a. - si are un mare potential in extinderea acestei cote. Dar, chiar daca toata lumea este de acord ca Chile ar trebui sa isi dea seama de potentialul pe care il are ca furnizor global de litiu, dezbaterea locala despre cum s-ar putea realiza asta a generat mai multa caldura decat lumina. Guvernul presedintelui Sebastian Pinera a .

Katy Perry s-a despartit din nou de John Mayer

Nu merge si pace! Katy Perry este din nou singura, dupa ce s-a despartit pentru a doua oara de John Mayer.

Lider PSD Covasna: Premierul Ungariei s-a amestecat din nou in politica interna din Romania.

Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, considera ca premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a amestecat din nou in politica interna din Romania, prin cererea adresata liderului PCM sa infiinteze un Institut pentru Strategia Nationala, gestul nefiind in spiritul bunelor relatii dintre cele doua state, informeaza Mediafax. Deputatul Horia Grama a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca premierul Ungariei, Viktor Orban, se amesteca din nou in politica interna a Romaniei prin propunerea pe .

New York se afla din nou pe lista tintelor teroriste

Numarul mare de evrei din New York poate transforma acest oras intr-o tinta a unui atac, eventual sponsorizat de Iran. Ray Kelly, seful NYPD, a avertizat ca un eventual conflict armat intre Israel si Iran ar.

Fanii U Cluj, din nou in strada.

Dupa anuntul managerului Universitatii Cluj, Anamaria Prodan, de revenire la formatia pe care a parasit-o pentru cateva zile, fanii sepcilor rosii au organizat un nou miting impotriva conducerii echipei. Desi liderii suporterilor sperau la o prezenta destul de numeroasa, doar aproximativ 500 de suporteri s-au strans pe bulevardul Eroilor din centrul orasului, in jurul orei 17:30. Dupa ce au scandat minute in sir impotriva Anamariei Prodan, a actionarului majoritar, Ioan Marginean, precum si .

Brandul TIMEOUT incearca din nou piata din tara noastra

Magazinele TIMEOUT deschise pana in vara lui 2013 vor crea peste 100 de locuri de munca Compania TIMEOUT, sub numele careia se vand hainele cu amprenta californiana ale grupului Kenvelo, a revenit in aceasta toamna in peisajul modei din and tara noastra, deschizand doua magazine in ultimele doua luni, ne-a declarat Philippe Besadoux, general manager TIMEOUT Romania si general manager al retelei Kenvelo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )