Libnet.ro
UNICEF

12:30

Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Italiei de Formula 1

Antena3 Antena3,
Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Italiei de Formula 1

Germanul Nico Rosberg Mercedes), foarte bine plecat din prima linie, a castigat Marele Premiu al Italiei de Formula 1, duminica la Monza, in fata coechipierului sau englez Lewis Hamilton, care, pornit di. continuă pe Antena3

Formula 1: Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Italiei, disputat pe circuitul de la Monza

Nico Rosberg Mercedes) a castigat Marele Premiu al Italiei la Formula 1, desfasurat pe circuitul de la Monza. Pilotul german a fost urmat de coechipierul Lewis Hamilton si de Sebastian Vettel ). In urma victoriei de duminica, Rosberg s-a apropiat la doua puncte in clasamentul general de Hamilton, liderul ierarhiei.

Nico Rosberg a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Germanul Nico Rosberg de la Mercedes, foarte bine plecat din prima linie, a castigat Marele Premiu al Italiei de Formula 1, duminica la Monza.

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position in Marele Premiu al Italiei, de la Monza

Lewis Hamilton Mercedes) a reusit cel mai bun timp in calificarile pentru Marele Premiu al Italiei la Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica, de pe circuitul de la Monza. Hamilton a fost urmat de coechipierul Nico Rosberg si de Sebastian Vettel ).

TUR cu TUR Formula 1: Marele Premiu al Italiei de la Monza

Onlinesport. ro a transmis duminica, live text in aceasta pagina, Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, cursa gazduita de legendarul circuit de la Monza.

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Italiei de la Monza (15:00)

Urmariti duminica live text in aceasta pagina Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, cursa gazduita de legendarul circuit de la Monza.

Nico Rosberg obtine prima victorie din cariera la Monza

Pilotul german Nico Rosberg s-a impus, duminica, pentru prima data in cariera in tempul vitezei de la Monza, intr-un Mare Premiu al Italiei care i-a mai avut pe podium pe Lewis Hamilton Mercedes) si Sebastian Vettel ).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )