Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nicolae Cornea, noul sef al IGSU

Antena3 Antena3,
Nicolae Cornea, noul sef al IGSU

Nicolae Cornea este noul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, dupa demisia lui Ion Burlui. Colonelul Nicolae Cornea a fost imputernicit joi sa preia atributiile functiei de. continuă pe Antena3

Nicolae Cornea, noul sef al IGSU.

Colonelul Nicolae Cornea este noul inspector general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, conform B1 TV. Citeste si: Burlui: Asa cum iarna nu-i ca vara, la munte nu e ca la campie Ion Burlui a demisionat, miercuri, de la conducerea IGSU, ca urmare a situatiei privind interventia din Muntii Apuseni, in urma caruia au murit doua persoane, iar alte cinci au fost ranite. El a declarat ca a demisionat din demnitate. Si ministrul de Interne Radu Stroe a demisionat, ieri, .

Noul sef IGSU: Este o provocare si o onoare pentru mine sa ocup aceasta functie

Nicolae Cornea a declarat, vineri, ca numirea sa in functia de sef al IGSU este o provocare si o onoare, avand in vedere contextul actual, imediat dupa producerea accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Este.

Nicolae Cornea, noul inspector general al IGSU

Nicolae Cornea este noul inspector general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, relateaza B1 TV. El a fost imputernicit joi seara, iar vineri isi preia atributiile. Cornea il inlocuieste in.

Nicolae Cornea este noul sef al IGSU

Nicolae Cornea este noul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), inlocuindu-l pe Ion Burlui care a demisionat in urma scandalului legat de accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Nicolae Cornea este noul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta

Nicolae Cornea este noul sef Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, functie pe care o preia vineri, dupa demisia lui Ion Burlui. Colonelul Nicolae Cornea a fost imputernicit joi sa preia atributiile functiei de inspector general al IGSU.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )