Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Timofti ii indeamna pe cetatenii Republicii Moldova sa voteze pentru Europa

Adevărul Adevărul,
Nicolae Timofti ii indeamna pe cetatenii Republicii Moldova sa voteze pentru Europa

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti i-a indemnat astazi pe cetatenii Republicii Moldova sa nu se lase manipulati de fortele politice care si-au facut un tel din a mentine Republica Moldova in genunchi, intr-o permanenta stare de saracie si insecuritate. continuă pe Adevărul

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va adresa intregii Republici Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va adresadiseara un mesaj catre cetatenii tarii in perspectiva alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014. Mesajul sefului statului va fi difuzat de postul public de televiziune Moldova 1 laora 19.

Cinci magistrati respinsi de presedintele Nicolae Timofti

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a respins candidaturile a cinci magistrati care au activat la Curtea de Apel Tighina. Acestea au fost propuse de catre Consiliul Superior al Magistraturii pentru numirea, in functia de judecator la alte institutii judecatoresti, prin transfer, transmite IPN.

A fost convovcat Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova

Consiliul Suprem de Securitate a fost convocat, luni, de catre presedintele Nicolae Timofti, dupa ce SIS a anuntat activarea unor forte in directia subminarii cadrului national de securitate. intrunirea a vut loc cu mai putin de o saptamana inainte de alegerile parlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )