Libnet.ro
UNICEF

19:00

Niculescu, invinsa in optimi la Miami Open

România Liberă România Liberă,
Niculescu, invinsa in optimi la Miami Open

Romanca Monica Niculescu a fost invinsa, luni, de britanica Johanna Konta, cu 6-2, 6-2, luni, in optimile de finala ale turneului de tenis WTA Premier de la Miami Florida), informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Serena Williams se califica in optimi la Miami Open si atinge inca o cifra uriasa

Serena Williams s-a calificat in optimile de finala de la Miami Open, turneu la care n-a mai pierdut un meci din 2012.

Monica Niculescu ajunge in optimi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, duminica seara, in optimile de finala la Miami Open, turneu unde o avem in primele 16 si pe Simona Halep.

Niculescu si Begu alaturi de Halep in optimi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, duminica seara, in optimile de finala la Miami Open, turneu unde o avem in primele 16 si pe Simona Halep.

LIVE Monica Niculescu-Johana Konta in optimi la Miami Open

Monica Niculescu joaca la aceasta ora in optimi de finala la Miami Open contra britanicei Johanna Konta si poate deveni a doua jucatoare din Romania, dupa Simona Halep, calificata intre primele opt la turneul WTA Premier Mandatory.

Monica Niculescu pierde categoric in optimi la Miami Open

Monica Niculescu a jucat luni searain optimi de finala la Miami Open contra britanicei Johana Konta si ar fi putut deveni a doua jucatoare din Romania, dupa Simona Halep, calificata intre primele opt la turneul WTA Premier Mandatory.

Monica Niculescu, o noua victorie la Miami Open

Monica Niculescu, o noua victorie la Miami Open .

Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Simona Halep a jucat sambata seara dupa ora Romaniei)cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open si a obtinut calificarea in optimile de finala dupa un meci de doua seturi.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu de la Miami Open. Motivul invocat de romanca

Simona Halep si sportiva slovaca Daniela Hantuchova, cu care romanca urma sa faca pereche la Miami Open, s-au retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory, din cauza unor probleme.

inca o favorita a fost eliminata la Miami Open, dar a depasit-o deocamdata pe Halep in ierarhia WTA

Simona Halep evolueaza in aceasta seara, in turul al treilea la simplu la Miami Open, impotriva germanei Julia Goerges, pozitia 66 in clasamentul mondial. Romanca a rasuflat usurata, deoarece favorita pe care o putea intalni in semifinale a fost eliminata astazi.

Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open

Simona Halep a invins-o perusoaica Daria Kasatkina in turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari dupa un meci de doua seturi incheiat dupa o ora si 24 de minute. Pentru Halep este a 10-a victorie din cariera in turneul de la Miami.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )