Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nicusor Constantinescu, al doilea dosar la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Constantinescu, al doilea dosar la DNA

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, a fost trimis astazi in judecata, sub control judiciar, de Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si complicitate la aceeasi infractiune. continuă pe Ziarul Bursa

Seful CJ Constanta, trimis in judecata. Nicusor Constantinescu, acuzat de abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite, alaturi de el fiind deferit justitiei directorul RAJDP.

Avocatul lui Nicusor Constantinescu: Este in Statele Unite, la recuperare postoperatorie. in iunie are evaluare medicala

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, se afla in Statele Unite ale Americii, tratandu-si cancerul la prostata intr-o clinica din Baltimore. Avocatul sau Marius Mocanu spune ca a aflat de la presa despre decizia DNA de a-l trimite pe Constantinescu in judecata.

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata. El este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.

Nicusor Constantinescu este acuzat de 24 de infractiuni

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe Adrian Gambuteanu, directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, institutie subordonata CJC. Constantinescu este acuzat de complicitate la trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinere de foloase necuvenite, dar si de 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinere de foloase necuvenite.

Omul de afaceri care l-a denuntat pe Nicusor Constantinescu saluta trimiterea acestuia in judecata

Omul de afaceri Marian Turbatu, cel care a inaintat zeci de plangeri la adresa lui Nicusor Constantinescu, este optimist in privinta demersului sau. DNA l-a trimis marti, 27 mai, in judecata pe Constantinescu pentru comiterea a 24 infractiuni de abuz in serviciu.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, marti, de catre Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat al DNA, anunta B1TV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )