Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nicusor Constantinescu a fost suspendat de la sefia CJ Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Constantinescu a fost suspendat de la sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost suspendat din functie de catre prefectul judetului, Ion Constantin, deoarece este arestat preventiv, intre altele, pentru abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Epoca Nicusor Constantinescu a apus la Constanta: baronul a fost suspendat din functie de sef al CJ

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, arestat preventiv, intre altele, pentru abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor, a fost suspendat din functie, in urma unui ordin emis de prefectul judetului,.

Nicusor Constantinescu, suspendat de la sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu a fost suspendat de la sefia Consiliului Judetean Constanta, asa cum a anuntat prefectul Ion Constantin. Baronul PSD a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, insa a contestat masura.

Nicusor Constantinescu ar putea fi suspendat de la sefia CJ Constanta (VIDEO)

Nicusor Constantinescu ar putea fi suspendat, marti, de la conducerea Consiliului Judetean Constanta. Anuntul a fost facut de prefectul Ion Constantin. Baronul PSD a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, ins.

Instanta a amanat pronuntarea la contestatia lui Nicusor Constantinescu privind arestul preventiv

Curtea de Apel Constanta a judecat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou.

Contestatia lui Nicusor Constantinescu privind arestul preventiv, amanata

Curtea de Apel Constanta a amanat, marti, contestatia depusa de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventiva intr-un nou dosar,informeaza Mediafax.

Nicusor Constantinescu afla daca ramane in arest preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, afla astazi daca ramane in arest preventiv pentru 30 de zile. Curtea de Apel Constanta judeca contestatia sa la decizia Tribunalului Constanta din data de 20 februarie.

Ce se intampla dupa arestarea lui Nicusor Constantinescu

Consiliul Judetean Constanta a ramas iar fara presedinte, dupa arestarea lui Nicusor Constantinescu, pentru 30 de zile. Prefectul judetului Constanta, Ion Constantin, numit in functie de numai o luna, trebuie sa emita un ordin pentru suspendarea acestuia. Constantinescu a fost arestat preventiv vineri seara, iar documentele oficiale vor ajunge cel mai probabil la prefectura astazi.

Presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, a discutat online despre proiectul Codului Fiscal

Masurile de relaxare fiscala propuse prin noul proiect de Cod Fiscal vor duce la neincasarea unor venituri bugetare de peste 37 miliarde lei in patru ani, jumatate din suma fiind insa recuperata pe baza efectului pozitiv care va fi inregistrat in economie, potrivit estimarilor Guvernului. Care este impactul relaxarii fiscale propuse prin proiectul de Cod Fiscal si cat de plauzibile din punct de vedere economic sunt scenariile cu care a lucrat Guvernul? Isi permite Romania in actuala stare economica acest pachet de masuri? Este proiectul de Cod Fiscal o bomba pusa in bratele urmatorilor guvernanti? Presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, a discutat online cu cititorii HotNews. ro luni de la ora 13 despre acest subiect. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articoluluiPentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Nicusor Constantinescu, suspendat de la sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu a fost suspendat de la sefia Consiliului Judetean Constanta, asa cum a anuntat prefectul Ion Constantin. Baronul PSD a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, insa a contestat masura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )