Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de procurori si dus la DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de procurori si dus la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a. continuă pe Wall-Street Ro

ULTIMA ORA Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de DNA

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii DNA, anunta B1 Tv. Nicusor Constantinescu PSD) este acuzat de abuz in serviciu. Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax.

Retinere cu cantec: Presedintele CJ Constanta, ridicat de procurori si dus la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a.

VIDEO Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA. Presedintele CJ Constanta este urmarit penal pentru 6 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice. Prejudiciu: peste 5 milioane euro

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii anticoruptie din fata sediului CJ si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere. Surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor, anunta la scurt timp Mediafax. Imaginile video care au surprins momentul retinerii baronului PSD de Constanta au confirmat, ulterior, acest lucru. DNA anunta ca a inceput urmarirea penala a lui Nicusor Constantinescu pentru 6 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave. Presedintele CJ Constanta este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare totala de peste 5 milioane de euro. Baronul PSD de Constanta a parasit sediul DNA dupa ce a fost audiat, insa are interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii DNA

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat miercuri de catre procurorii DNA. Acesta acuzat de abuz in serviciu pentru plati facute ilegal din fonduri publice. Constantinescu ar fi fost.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, luat pe sus de procurorii DNA: Am fost imbrancit

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere,.

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost audiat la DNA: Am fost tratat ca un animal

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat miercuri de catre procurorii constanteni de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

UPDATE Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat miercuri de catre procurorii constanteni de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, se afla la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

VIDEO UPDATENicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost audiat la DNA: Am fost tratat ca un animal

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat miercuri de catre procurorii constanteni de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, luat pe sus de procurorii DNA: Am fost tratat ca un animal, ca un hot

00 - Presedintele CJ Constanta a declarat, la iesirea din sediul DNAConstanta, ca audierea sa in acest dosar are baza politica si a precizat ca va face plangere la Parchet pentru modul in car.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )