Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicusor Constantinescu, urmarit penal in alte trei dosare, pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Nicusor Constantinescu, urmarit penal in alte trei dosare, pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA Constanta au inceput urmarirea penala a fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu in alte trei dosare, fiind suspectat de abuz in serviciu. Constantinescu a fost adus, miercuri, la DNA Constanta pentru a i se prezenta acuzatiile, el declarand ca nu ar trebui cercetat pentru aceasta infractiune deoarece a fost dezincriminata. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu, trei noi dosare la DNA Constanta, pentru abuz in serviciu

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost citat, miercuri dimineata, la DNA Constanta. El este urmarit penal in trei noi dosare, pentru abuz in serviciu, a declarat avocatul sau.

Noi probleme pentru Nicusor Constantinescu: Trei noi dosare de cercetare penala pe numele fostului presedinte al CJ Constanta

Trei noi dosare de cercetare penala pe numele fostului presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Acesta a fost adus miercuri la sediul DNA din Constanta pentru a-i fi adusa la.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost AUDIAT la DNA

Fostul presedinte presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a fost audiat miercuri dimineata la sediul DNA Constanta, potrivit Digi 24. Lui Nicusor Constantinescu este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )