Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nicusor Constatinescu afla, marti, daca ramane fara sefia CJ Constanta

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constatinescu afla, marti, daca ramane fara sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu ar putea fi suspendat de la sefia Consiliului Judetean Constanta, a anuntat prefectul Ion Constantin. continuă pe România Liberă

Nicusor Constantinescu afla daca ramane in arest preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, afla astazi daca ramane in arest preventiv pentru 30 de zile. Curtea de Apel Constanta judeca contestatia sa la decizia Tribunalului Constanta din data de 20 februarie.

Nicusor Dan: Proiectul Rosia Montana va ramane fara aprobare si in acest an

Controversatul proiect minier de la Rosia Montana va ramane si in acest an fara aprobare, este de parere activistul Nicusor Dan, care ne-a declarat ca acordul de mediu nu poate fi emis fara legea speciala, aceasta nefiind votata in urma presiunilor venite din partea societatii civile.

Dorin Cocos afla azi daca ciripeala lui a fost cu folos. Magistratii judeca cererea de schimbare a arestului preventiv cu arest la domiciliu

Dorin Cocos afla azi daca magistratii sunt de acord cu schimbarea masurii arestului preventiv cu arestului la domiciliu. Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de Gheorghe Stefan. in.

Nicusor Constatinescu, suspendat de la sefia CJ Constanta

Nicusor Constantinescu ar putea fi suspendat de la sefia Consiliului Judetean Constanta, a anuntat prefectul Ion Constantin.

Ucraina ar putea ramane fara gaze de la Gazprom

Gazprom a avertizat ca va opri livrarea de gaze naturale catre Ucraina peste doua zile, daca executivul de la Kiev nu va efectua o noua plata, in avans, transmite presa straina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )