Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nicusor Costantinescu a fost eliberat din inchisoare

Antena3 Antena3,
Nicusor Costantinescu a fost eliberat din inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost eliberat din inchisoare. Magistratii de la Curtea de Apel Constanta i-au admis contestatia la masura arestului preventiv . continuă pe Antena3

Vor petrece Sarbatorile impreuna? Sotul Mariei Marinescu ar putea fi eliberat din inchisoare!

Dupa mai mult de un an si jumatate petrecut intr-o inchisoare din Franta, sub acuzatia de trafic de droguri, Frank Colin, sotul Mariei Marinescu, are toate sansele sa fie eliberat si sa revina in sanul familiei. Iata cum este posibil!.

ISMB: Directorul Scolii I. G. Duca din Capitala a fost eliberat din functie, la cerere, dupa incidentul de la ora de sport

Directorul Scolii I. Duca din Capitala, Petre Crasoveanu, a fost eliberat din functie, la cerere, dupa ce o eleva de clasa a VII-a a ajuns la spital, lovita la cap in timpul orei de sport, care se tinea e ceva vreme pe holul scolii. Tatal elevei spune ca aceasta inca are ameteli in urma cazaturii si urmeaza sa mai faca investigatii medicale la un neurolog.

VIDEO Rasturnare de situatie: afaceristul Marian Chitea a fost eliberat din arest, Bercea Mondial ramane dupa gratii

Omul de afaceri Marian Chitea a fost eliberat din arest miercuri dupa-amiaza dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au aprobat contestatia acestuia impotriva arestarii preventive pe 30 de zile decisa de Tribunalul Dolj in urma cu o saptamana. impreuna cu el a fost pus in libertate si George Sergiu Sandisor, iar interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si sotia acestuia, Stela, au ramas dupa gratii pentru a-si ispasi o alta condamnare.

Bucuresti: Directorul Scolii I. G. Duca, eliberat din functie, la cerere, dupa accidentarea unei eleve in timpul orei de sport

Directorul Scolii I. Duca din Bucuresti, Petre Crasoveanu, a fost eliberat din functie, la cerere, dupa ce zilele trecute o eleva de clasa a VII-a s-a accidentat la ora de sport care se desfasura intr-o.

ISMB: Directorul Scolii I.G. Duca, eliberat din functie, la cerere, dupa scandalul elevei ranite la ora de sport

Directorul Scolii I. Duca din Bucuresti, Petre Crasoveanu, a fost eliberat din functie, la cerere, dupa ce o eleva de 13 ani s-a ranit, cand facea ora de sport pe holul scolii, informeaza un comunicat al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), remis redactiei.

Claudiu Raducanu, arestat in Mexic pentru folosirea de carduri false, a fost eliberat si va reveni in tara

Claudiu Raducanu, arestat pentru folosirea de carduri false in Mexic, a fost eliberat chiar de ziua sa, pe 3 decembrie si va reveni in Romania, informeaza Digisport. ro. Astfel, procedurile de expulzare au fost.

Elicopterul prabusit la Sibiu: Pilotul Gabriel Titiana a fost operat din nou

Pilotul elicopterului militar prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a fost operat din nou, vineri, si i s-a facut un alt transplat de piele, conform directorului Spitalului de Arsi din Capitala, citat de Mediafax.

Nicusor Constantinescu va fi eliberat din arest si cercetat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Constanta, care a admis solicitarea acestuia de inlocuire a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )