Libnet.ro
UNICEF

19:45

NICUSOR DAN: 2,5 miliarde lei, datoriile curente ale PMB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: 2,5 miliarde lei, datoriile curente ale PMB

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza in prezent 2,5 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Am decis ca PMB sa renunte la procesele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor

Primarul general, Nicusor Dan, a declarat ca a decis ca Municipalitatea sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor si care se afla in prezent pe rolul instantei.

Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august

Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei, iar conturile institutiei sunt poprite din luna august, astfel ca nu se pot face plati pentru investitii, a declarat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta joi la Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, solutia pentru aceasta situatie este ca ANAF-ul sa reesaloneze datoriile STB, circa 200 milioane lei, incepand cu 2022, iar investitiile sa fie finantate din 2021 exclusiv din fonduri europene si credite.

Datoriile curente ale Primariei Capitalei se ridica la 2,5 miliarde lei. Nicusor Dan: inseamna aproximativ cat a costat metroul din Drumul Taberei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza 2,5 miliarde de lei, mentionand ca zona financiara reprezinta cea mai mare problema cu care Primaria se confrunta in acest moment.

Nicusor Dan: Bucurestiul are o dificultate foarte mare. Datoria curenta, care trebuie platita azi, este de 2,5 miliarde de lei. Asta inseamna cat podul peste Dunare sau cat linia de metrou din Drumul Taberei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, pe B1 TV, despre datoriile Municipalitatii. Datoria curenta, care trebuie platita azi, este de 2,5 miliarde de lei, a spus edilul general,.

Nicusor Dan spune ca PMB are datorii de 2,5 miliarde de lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere ELCEN. Nicusor Dan: Sunt optimist ca aceasta preluare va avea loc

Primaria Capitalei si-a exprimat intentia de a cumpara ELCEN, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa sustinuta joi. Acesta spune ca este nevoie de acordul Consiliului General, a Ministerului de Finante si a Ministerului Energiei. Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august.

Nicusor Dan cere sprijinul Guvernului pentru Primaria Capitalei: Datoria catre ANAF sa ne fie esalonata

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca Primaria Capitalei are nevoie de ajutorul Guvernului pentru a iesi din criza generata de datoriile institutiei catre furnizori.

Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea. Ce dosare i-a anulat: Noul Bucuresti inseamna transparenta

Luni, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook, in care anunta ca Primaria Bucurestiului renunta la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si a opozantilor, care acum se afla pe rolul instantei. Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea Pe contul sau de Facebook, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca Primaria .

Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti. Ce a spus primarul Capitalei

Frigul de afara din ultimele zile se resimte in apartamentele locuitorilor Capitalei racordati la sistemul central de termoficare. Care este solutia primarului general Nicusor Dan. Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti Doi locatari ai Sectorului 1 din Capitala asteapta cu groaza venirea gerului. Acest lucru, deoarece fac parte din persoanele care primesc apa .

NICUSOR DAN: Avem 300 - 350 de puncte de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru

Bucurestiul are intre 300 si 350 de centre de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru, in conditiile in care vineri incepe oficial cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, conform Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )