Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nigel Farage: Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania

Antena3 Antena3,
Nigel Farage: Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, a declarat Nigel Farage, liderul UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii), in cadrul unui discurs la. continuă pe Antena3

Marea Britanie nu ar trebui sa-si deschida neconditionat portile pentru Romania

Marea Britanie nu trebuie sa-si deschida neconditionat portile pentru Bulgaria si Romania, considera Nigel Farage, liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii UKIP), conform surselor de presa.

Romania, UMILITA in Marea Britanie. Sunt niste bande de CRIMINALI

Liderul partidului nationalist si eurosceptic UKIP Nigel Farage urmeaza sa plaseze vineri temerile cu privire la sosirea unui aflux de romani si bulgari in Marea Britanie, incepand din ianuarie, in centrul.

Jay-Z va avea un invitat special la viitoarele concerte din Marea Britanie! Vezi aici despre cine este vorba!

Rapperul va sustine la inceputul lunii octombrie cateva concerte in Marea Britanie care fac parte din turneul de promovare al celui mai recent album al sau, Magna Carta Holy Grail. Si ca sa nu vina cu mana goala pentru fanii sai, artistul a decis sa le faca o mica surpriza si sa aduca un invitat .

FOTO VIDEO O mama din Marea Britanie dezaproba interzicerea concursurilor de frumusete pentru minori

Controverse in industria frumusetii. Dupa ce zilele trecute senatul francez a adoptat un proiect legislativ care interzice concursurile de miss pentru fetele sub 16 ani, o mama din Marea Britanie a iesit la rampa pentru a contesta decizia autoritatilor. Femeia sustine ca, de fapt, aceste competitii cresc increderea in sine a copiilor si le dezvolta creativitatea.

Franta si Marea Britanie se aliaza in domeniul militar

Marea Britanie isi va concretiza planurile de cooperare militara cu Franta, in timp ce avertizeaza UE ca vrea sa intervina prea mult in problemele de Aparare. Cele doua mari state ale Europei sunt cele mai importante puteri militare ale Uniunii.

Cea mai rea sotie din Marea Britanie: Nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei odata la 10 ani

Kate, o femeie din Marea Britanie poate fi considerata cea mai rea sotie deoarece nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei foarte rar. Femeia de 39 de ani este mult prea ocupata cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )