Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nigel Farage le spune britanicilor ca oricum se indreapta spre recesiune, indiferent de referendum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nigel Farage le spune britanicilor ca oricum se indreapta spre recesiune, indiferent de referendum

Economia britanica se indreapta spre recesiune indiferent de rezultatul referendumului privind apartenenta la Uniunea Europeana, sustine, pe fondul criticilor, euroscepticul Nigel Farage, liderul formatiunii ultranationaliste Partidul Independentei Marii Britanii UKIP). continuă pe Ziarul Bursa

Brexit: Liderul ultranationalist Nigel Farage le spune britanicilor ca oricum se indreapta spre recesiune, indiferent de referendum

Economia britanica se indreapta spre recesiune indiferent de rezultatul referendumului privind apartenenta la Uniunea Europeana, sustine, pe fondul criticilor, euroscepticul Nigel Farage, liderul formatiunii ultranationaliste Partidul Independentei Marii Britanii UKIP).

Anuntul facut de liderul ultranationalist britanic Nigel Farage

Economia britanica se indreapta spre recesiune indiferent de rezultatul referendumului privind apartenenta la Uniunea Europeana, sustine, pe fondul criticilor, euroscepticul Nigel Farage, liderul formatiunii.

BREXIT. NIgel Farage: Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala

Dupa aflarea rezultatului Brexit-ului, liderul Partidului pentru Independenta Regatului Unit UKIP), Nigel Farage, a comentat ca Marea Britanie ar trebui sa faca din data de 23 iunie o sarbatoare nationala pentru a marca astfel votul sau istoric pentru parasirea Uniunii Europene, .

BREXIT. Nigel Farage cere un guvern Brexit

Marea Britanie are nevoie acum de un guvern Brexit si de inceperea cat mai curand a negocierilor privind conditiile iesirii din Uniunea Europeana, a declarat vineri Nigel Farage,.

Anuntul facut de Nigel Farage imediat dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, seful partidului extremist UKIP si unul dintre principalii avocati ai iesirii din UE, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai puternice argumente pentru iesirea din UE a fost o.

Nigel Farage, liderul euroscepticilor, explica care sunt cauzele unei eventuale iesirii a Marii Britanii din Uniunea Europeana

Nigel Farage, liderul euroscepticilor UKIP , explica care sunt cauzele pentru o posibila infrangere a taberei pro-Brexit. El este de parere ca de vina ar putea fi schema de inregistrare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )