Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ninsoarea lasa fara curent mai multe zone din Dambovita

Adevărul Adevărul,
Ninsoarea lasa fara curent mai multe zone din Dambovita

Electrica Distributie, filiala Targoviste, anunta abonatii ca, in aceasta perioada, din cauza conditiilor meteo nefavorabile au aparut mai multe deranjamente in instalatiile electrice. Este vorba de localitatile: Puntea de Greci, Manesti, Frasin, Raciu si pe platoul Padina, unde sunt deranjamente colective. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de precipitatii, in mai multe judete din sudul tarii

Unele judete din sudul tarii, printre care judetele Gorj, Valcea si Mehedinti, dar si Prahova, Arges si Buzau, ar putea fi vizate de o avertizare cod portocaliu de precipitatii, incepand cu noaptea de vineri spre sambata, informeaza directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu.

CNADNR cheltuie 4 milioane de euro pe deszapezirea drumurilor din mai multe judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va cheltui circa 17 milioane de lei aproape 4 milioane de euro) pe mai multe contracte pentru deszapezirea drumurilor din mai multe judete din tara, aflate pe raza de actiune a Sectiilor de Drumuri Nationale SDN) din Alba, Oradea, Satu Mare si Zalau.

Asfalt pe drumurile din vii, namol pe cele publice. Mai multe localitati vrancene au primit milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii agricole

Mai multe primarii din Vrancea au semnat la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale contracte pentru modernizarea infrastructurii agricole.

Un incendiu a izbucnit la hotelul Unirea din Focsani, mai multe persoane fiind evacuate

Un incendiu a izbucnit, vineri, in baia unei camere a Hotelului Unirea din Focsani, mai multe persoane fiind evacuate, fara a se inregistra raniti, iar focul a fost stins in scurt timp de pompieri si angajatii unitatii de cazare.

ASF va efectua mai multe controale la societatile de asigurari pentru a verifica motivele cresterii tarifelor RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va demara, incepand din luna decembrie, mai multe controale la societatile de asigurari pentru verificarea cauzelor cresterii tarifelor RCA fata de perioadele precedente, in conditiile in care tarifele primelor RCA au crescut cu 300% - 400% pentru categoria societatilor care opereaza in domeniul transportului auto, a informat, joi, ASF, printr-un comunicat.

Dambovita: CJ Dambovita repara mai multe drumuri in aceasta saptamana

Consiliul Judetean Dambovita informeaza participantii la traficul rutier ca, in perioada 23 28 noiembrie 2015, va efectua mai multe lucrari prin societatile comerciale de profil.

Increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel din peste patru ani

Increderea in economia zonei euro a atins in noiembrie cel mai ridicat nivel din peste patru ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) de a suplimenta masurile de stimulare, la sedinta de politica monetara din decembrie, relateaza.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )