Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nisa: Doua imobile, evacuate, din cauza unei masini suspecte, dupa atentatul din 14 iulie

România Liberă România Liberă,
Nisa: Doua imobile, evacuate, din cauza unei masini suspecte, dupa atentatul din 14 iulie

Doua imobile de pe Route de Turin, Nisa, au fost evacuate, dupa ce un camion suspect a garat acolo, conform Nice Matin, citata de bfmtv. com. continuă pe România Liberă

Tragedia feroviara din Italia s-a produs din cauza unei erori umane. Seful Garii din Andria: Eu am lasat sa plece acest tren, eu am ridicat discul verde

Accidentul feroviar din Italia, soldat cu 27 de morti si circa 50 de raniti, s-a produs din cauza unei erori umane. Seful Garii din Andria a recunoscut ca el a dat semnalul verde de plecare, lasand trenul.

Circulatie ingreunata la metrou, din cauza unei tentative de suicid

O tentativa de suicid a avut loc, miercuri dimineata, in statia de metoru Constantin Brancoveanu. Din acest motiv, circulatia s-a desfasurat cu dificultate, timp de o ora.

Incident la Ministerul Muncii: 6 persoane au ramas blocate in lift din cauza unei defectiuni tehnice (VIDEO)

30: in legatura cu incidentul in urma caruia 6 persoane au ramas blocate in lift, Ministerul Muncii face urmatoarele precizari: Astazi, in jurul orei 10.

Cazul de malpraxis de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar penal in rem, in cazul femeii care a murit din cauza unei transfuzii gresite

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, in cazul femeii de 68 de ani care a murit, la Spitalul pentru Arsuri din Bucuresti, dupa ce i s-a administrat o transfuzie cu sange gresita.

Cazul de malpraxis de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. A fost deschis un dosar penal in rem, in cazul femeii care a murit din cauza unei transfuzii gresite

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis, joi, in cazul femeii de 68 de ani care a murit, la Spitalul pentru Arsuri din Bucuresti, dupa ce i s-a administrat o transfuzie cu sange gresita, informeaza Digi24.

Micul fan al Portugaliei care a fost surprins cand consola un suporter francez dupa finala EURO a acordat un interviu: Sunt foarte emotiv cand vad oameni plangand din cauza unei infrangeri. Chiar nu-mi place (VIDEO)

Matisse, fanul portughez care a emotionat o lume intreaga dupa ce a consolat un suporter francez, a dat un interviu jurnalistilor de la Euronews. Cu inocenta, copilul le-a explicat acestora gestul sau.

Ungaria inchide reactorul centralei nucleare din cauza disfunctionalitatii echipamentului

Ungaria a inchis un reactor de la centrala nucleara Paks din cauza unei defectiuni la echipamentele de control, potrivit MTI, citat de RT. com. Operatiunile au fost inchise in primul bloc al.

Doua imobile cu spatii mixte - gata pana la finalul anului

Doua imobile cu destinatie mixta se afla in constructie, in Capitala. Acestea sunt prevazute cu unitati locative, birouri, spatii comerciale si de servicii. Constructiile sunt, unul de tip lama, cu regimul de inaltime subsol, parter, noua etaje si al zecelea retras, si unul de tip turn, care are subsol, parter si 12 etaje.

Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este blocat din cauza ELCEN

ACTUALIZARE 17:42 PMB: Mai multe scoli si spitale au conturile blocate de ELCEN Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a solicitat astazi sprijin premierului Ciolos pentru a rezolva situatia referitoare la sistemul de termoficare din Bucuresti, in conditiile blocarii conturilor de catre ELCEN in cazul unor spitale si scoli, potrivit unui comunicat al PMB. ----------- Niciun cont al unei institutii publice sau agent economic nu este in acest moment blocat din cauza sau la cererea Electrocentrale Bucuresti ELCEN), transmite compania intr-un comunicat, precizand ca a initiat demersurile pentru recuperarea sumelor pe care RADET le datoreaza, pentru agent termic livrat in mai 2013-decembrie 2014 si neachitat, fiind initiata executarea silita prin instituirea popririi la tert poprit, debitori ai regiei.

Retinuti dupa ce s-au batut in bar din Motru din cauza unei tinere

Trei tineri au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce s-au batut intr-un bar din municipiul Motru, din cauza unei tinere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )