Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noaptea Muzeelor din acest an va bate toate RECORDURILE. Cine a intrat in program

Antena3 Antena3,
Noaptea Muzeelor din acest an va bate toate RECORDURILE. Cine a intrat in program

Noaptea Muzeelor de anul acesta isi propune sa bata toate recordurile. Cele 160 de institutii inscrise in program vor sa adune mai mult de 160 de mii de vizitatori, cati au fost anul trecut. in Bucuresti,. continuă pe Antena3

Concerte de muzica veche romaneasca, clasica, jazz si rock la Noaptea Muzeelor din Suceava

Muzeul Bucovinei organizeaza, sambata seara, o serie de evenimente pentru a marca cele doua semnificatii ale zilei de 18 mai: Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor. Cetatea de Scaun, Muzeul de Istorie, Muzeul de Stiintele Naturii, Muzeul Satului si Hanul Domnesc vor ramane deschise pana la miezul noptii, iar sucevenii sunt invitati sa participe la concerte de muzica romaneasca veche, muzica clasica, jazz si rock.

Vizite la Acvariu si observatii astronomice gratuite in Noaptea Muzeelor

In noaptea de 18 spre 19 mai 2013, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Galati va marca, impreuna cu publicul larg, Noaptea Muzeelor. Toate expozitiile vor fi deschise pana la ora 2. 00 dimineata. Atractiile vor fi, cel mai probabil, Acvariul si Observatorul astronomic.

Mai multe modele MINI devin taxi in Noaptea Muzeelor, pe 18 mai

Cei care vor sa mearga la Noaptea Muzeelor, pe 18 mai, vor avea si in acest an, pentru a treia oara consecutiv, un mijloc de transport inedit: MINI Taxi. O flota de automobile MINI ii va transporta gratuit pe toti cei care vor sa calatoreasca intre muzeele din Bucuresti, a anuntat BMW Group Romania, importatorul marcii britanice MINI pe plan local.

Noaptea Muzeelor, organizata pe 18 mai, in toata tara.

Cea de-a zecea editie autohtona a Noptii Muzeelor, eveniment desfasurat anual in peste 3. 000 de institutii de gen din Europa, va avea loc pe 18 mai si va cuprinde, potrivit recomandarilor Ministerului Culturii, si muzee si colectii din mediul rural, scrie Digi24. Ministerul Culturii recomanda muzeelor din Romania sa diversifice oferta culturala in timpul Noptii Muzeelor, fiind incluse in program si muzee si colectii din mediul rural. Prin aceaste parteneriate, Ministerul Culturii doreste sa .

Expozitii, spectacole de teatru, dans, teatru si film la Noaptea Muzeelor

In noaptea de 18 mai, muzeele bucurestene isi deschid portile pentru vizitatori, pentru al saselea an consecutiv. Muzeele pregatesc expozitii, spectacole de dans, teatru si film, evenimente special interactive. Harta cu programul Noaptea Muzeelor in Bucuresti ii ajuta pe vizitatori sa-si stabileasca mai usor propriul traseu.

Expozitia temporara The Human Body va putea fi vizitata in Noaptea Muzeelor doar pe baza de bilet

In Noaptea Muzeelor, expozitia temporara The Human Body nu va putea fi vizitata in mod gratuit, publicul avand ocazia sa observe exponatele numai pe baza de bilet, informeaza Biroul de presa al Muzeului.

Orchestra de Camera Unirea, concert la Sectia de Istorie in Noaptea Muzeelor

Concertul va avea loc pe 18 mai, incepand cu ora 20. 30, la Sediul Sectiei de Istorie din B-dul Garii. Noaptea Muzeelor va prilejui si vernisarea unor expozitii pregatite special pentru publicul focsanean.

MINI iese pe strazi la Noaptea Muzeelor pentru a deveni TAXI

MINI vrea sa castige fani si clienti pe 18 mai la Noaptea Muzeelor, sapte modele fiind Taxi gratuit intre locatii in Bucuresti.

Cum este sarbatorita Noaptea Muzeelor.

Data de 18 mai 2013 marcheaza o dubla sarbatoare: Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor, activitate aflata, anul acesta, la a noua editie. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment creat in 2005 de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si este patronata de Consiliul Europei, UNESCO si Consiliul International al Muzeelor ICOM). Din municipiul Constanta participa la acest eveniment Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, Muzeul de Istorie .

O saptamana speciala la Slatina pentru Noaptea Muzeelor

Muzeul Judetean Olt a pregatit un program special in aceasta saptamana, program aferent Zilei Internationale a Muzeelor si Noptii Europene a Muzeelor care, in acest an, vor fi celebrate in aceeasi zi 18 mai. Astfel, conducerea institutiei mentionate a pus la punct un program de manifestari culturale ce vor demara marti - 14 mai, si se vor incheia duminica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )