Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noi acuzatii pentru sefa DNA. Senatorul PSD Serban Nicolae, despre Kovesi: Se considera un patron de firma

Antena3 Antena3,
Noi acuzatii pentru sefa DNA. Senatorul PSD Serban Nicolae, despre Kovesi: Se considera un patron de firma

Senatorul PSD Serban Nicolae o acuza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca se comporta ca un patron de firma. Acesta a intrat in vizorul sefei DNA dupa ce ar fi facut comentarii dure la T. continuă pe Antena3

Elena Udrea, atac la sefa DNA: Kovesi este o bomba cu ceas

Aflata in plin scandal in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie, sefa DNA este atacata dur de fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea. Kovesi e paranoia generalizata. E o bomba cu.

VIDEO. Scandal in DNA, dupa inregistrarile in care Kovesi le-ar fi dat ordine procurorilor. Doi procurori, pentru care sefa DNA cere revocarea din functie, au sesizat Inspectia Judiciara, pe motiv ca li s-ar fi cerut sa faca testul poligraf

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a solicitat Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) revocarea din functie a magistratilor Doru Tulus si Mihaela Iorga, urmand a se lua in discutie in sedinta din 4 iulie. Cererea de revocare vine dupa inregistrarile facute publice din cadrul unei sedinte a DNA.

Tudorel Toader, lovitura de gratie pentru Codruta Kovesi: Sefa DNA risca sa-si piarda functia

Ministrul Justitiei Tudorel Toader avertizeaza ca, daca este nevoie, vor fi luate masuri dure dupa evaluarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. in cazul in care se vor descoperi erori grave, Toader.

Romania Curata. Reactia procurorului Doru Tulus, dupa ce sefa DNA a cerut revocarea sa din functie: Nu am facut eu inregistrarile si nu as face asa ceva!

Unul dintre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru care Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie, sustine ca i s-ar fi reprosat ca ar fi responsabil pentru inregistrarile in care procurorul-sef al institutiei ar vorbi despre mai multe dosare.

Procurorul Doru Tulus, reactie la cererea lui Kovesi de a fi revocat: Ce spune despre inregistrarile cu sefa DNA

Un adevarat razboi intern s-a iscat in DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru, doi dintre cei mai vechi procurori cu dosare celebre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )