Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noi atentate in Bagdad. Cel putin zece persoane au fost ucise

România Liberă România Liberă,
Noi atentate in Bagdad. Cel putin zece persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 30 ranite, joi seara, in urma a doua atentate produse in apropierea a doua hoteluri din Bagdad. continuă pe România Liberă

UPDATE: Tornada in Mexic. Cel putin 13 persoane au murit

Cel putin 11 persoane au murit, iar altele zeci au fost ranite, luni, dupa producerea unei tornade la Ciudad Acuna, in nordul Mexicului.

Cel putin zece morti si 30 de raniti in urma a doua atentate la Bagdad

Zece persoane au fost ucise si alte 30 ranite in urma a doua atentate produse joi seara in apropierea a doua hoteluri din Bagdad, relateaza Reuters in pagina electronica, ciatata de Mediafax. Primul atac a.

Incendiu DEVASTATOR la un azil de batrani din China. Cel putin 38 de persoane au murit

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs, luni seara, intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei, informeaza Mediafax.

Cel putin 31 de persoane au murit in intemperiile din SUA si Mexic

Cel putin 31 de oameni au murit, iar 13 sunt dati disparuti in urma intemperiilor si inundatiilor produse in statele americane Texas si Oklahoma, precum si in nordul Mexicului, in apropierea frontierei cu Statele Unite, informeaza Mediafax.

Nou bilant anuntat de autoritatile din India: Cel putin 1.500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza caniculei

Numarul indienilor care isi pierd viata din cauza valului de canicula care afecteaza tara creste de la o zi la alta. Cel putin 1. 500 de persoane au murit in ultimele zece zile din cauza temperaturilor ridicate.

Cel putin 80 de morti in urma unor raiduri aeriene, in Yemen

Cel putin 80 de persoane au fost ucise miercuri, in Yemen, in urma unor raiduri efectuate de coalitia araba impotriva unor pozitii rebele, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

China: Cel putin 38 de morti si sase raniti in urma unui incendiu declansat la un azil de batrani

Cel putin 38 de persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un incendiu care s-a produs luni seara intr-un camin pentru batrani din provincia Henan, situata in centrul Chinei. Incendiul a izbucnit la.

Manager din constructii: Suntem la cel putin 50 de ani distanta de Occident. Noi construim mall-uri, cand adevaratele bogatii ale tarii cer infrastructura rutiera

Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident, iar acest lucru face ca tara noastra sa aiba inca foarte mult de recuperat. Chiar si asa, bogatiile naturale pe care le ascunde Romania fac ca potentialul.

Violenta EXTREMA! Zece persoane, ucise cu macete de catre insurgenti Boko Haram

Zeci de insurgenti Boko Haram au atacat o localitate din nord-estul Nigeriei, unde au ucis zece persoane folosind macete, a anuntat luni un oficial local, preluat de MEDIAFAX. Insurgenti Boko Haram, inarmati cu.

Cel putin 20 de politisti kenieni au fost ucisi intr-o ambuscada a militantilor Al-Shabaab

Cel putin 20 de ofiteri de politie kenieni au fost ucisi intr-o ambuscada pusa la cale de militantii Al-Shabaab intr-un sat din estul regiunii Garissa, relateaza The Guardian, citand presa locala. Potrivit inf.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )