Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noi audieri in dosarul Brazilia: Apropiati ai lui Liviu Dragnea, in fata procurorilor DNA

B1 B1,
Noi audieri in dosarul Brazilia: Apropiati ai lui Liviu Dragnea, in fata procurorilor DNA

Ancheta DNA in dosarul Brazilia ia amploare. Doi apropiati ai lui Liviu Dragnea au fost audiati vineri dimineata de procurorii anticoruptie. Este vorba despre Marian Fiscuci, unul dintre cei mai buni prieteni. continuă pe B1

Dosarul Brazilia al lui Liviu Dragnea, in presa din America Latina (VIDEO)

Dosarul Brazilia al lui Liviu Dragnea prezinta tot mai mult interes in tara din America Latina. Scandalul de coruptie si spalare de bani in care este implicat presedintele PSD este.

Marian Fiscuci si Adrian Simionescu, doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci, fost coleg de liceu al lui Liviu Dragnea si primul patron al firmei TelDrum, si Adrian Simionescu, fost deputat PSD si fost vicepresedinte al CJ Teleorman in mandatul de presedinte al lui Liviu Dragnea, sunt urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza acte de comert incompatibile cu functia detinuta si complicitate la evaziune fiscala. Marian Fiscuci si Adrian Simionescu au fost audiati vineri dimineata la DNA. La iesirea din sediul DNA, ei nu au dat declaratii presei.

Noi audieri in dosarul Tel Drum - Brazilia: Apropiati ai lui Liviu Dragnea, in fata procurorilor DNA

Ancheta DNA in dosarul Brazilia ia amploare. Doi apropiati ai lui Liviu Dragnea au fost audiati vineri dimineata de procurorii anticoruptie. Este vorba despre Marian Fiscuci, unul dintre cei mai buni prieteni.

Audieri in dosarul Brazilia: Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a dat deja declaratii in fata procurorilor

Au inceput audierile in dosarul Brazilia, in care este implicat seful PSD, Liviu Dragnea. Fosta sotie a acestuia, Bombonica Prodana, a fost deja audiata de procurori, in calitate de martor,.

Omul de afaceri Marian Fiscuci si fostul deputat Adrian Simionescu, apropiati ai lui Liviu Dragnea, audiati la DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci si fostul deputat Adrian Simionescu, considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea, au fost audiati vineri la DNA, potrivit News. ro .

Omul de afaceri Marian Fiscuci si fostul deputat Adrian Simionescu, considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea, audiati la DNA

Omul de afaceri Marian Fiscuci si fostul deputat Adrian Simionescu, considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea, au fost audiati vineri la DNA.

Noi audieri la DNA in dosarul privind afacerile companiei Tel Drum. Marian Fiscuci, cel care controleaza firma, si fostul cumnat al lui Liviu Dragnea, audiati de procurori

Afaceristul Marian Fiscuci si fostul cumnat al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Florinel Marinas, sunt audiatti, vineri, la DNA, in dosarul deschis de procurori in legatura cu afacerile companiei Tel Drum.

Fosta sotie sefului PSD, Liviu Dragnea, audiata ca martor in dosarul Brazilia

Au inceput audierile in dosarul Brazilia. Fosta sotie al lui Liviu Dragnea a fost audiata zilele trecute in dosar. Calitatea in care a fost chemata este de martor. Stire in.

Octavian Popa, despre dosarul Brazilia: Eu nu cred cain acest momentsoarta domnului Dragnea e in pericol

Octavian Popa a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre acheta DNA in dosarul Brazilia si despre felul in care Liviu Dragnea ar putea fi afectat de.

inca o lovitura a DNA pentruLiviu Dragnea. Procurorii au extins ancheta in dosarul Brazilia

Procurorii au extins ancheta in dosarul Brazilia, dupa materialul publicat de site-ul Rise Project. La data de 10 iulie 2017, procurorii anticoruptie s-au sesizat din oficiu in legatura cu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )