Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi audieri au loc la DNA in dosarul in care Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu si luare de mita

B1 B1,
Noi audieri au loc la DNA in dosarul in care Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu si luare de mita

Noi audieri au loc vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul D. continuă pe B1

Comunicat de presa B1 TV ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie

Ca urmare a informatiilor oferite presei de catre DNA cu date din dosarul lui Marian Vanghelie, facem urmatoarele precizari. Societatea Premier Palace SRL a incheiat in anul 2012 un contract de prestari servicii.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

UPDATE Perchezitii DNA la locuinta lui Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5/ Oana Niculescu Mizil, audiata la DNA/ DNA: Faptele au fost comise intre 2007-2015

Procurorii DNA fac joi perchezitii la locuinta edilului Marian Vanghelie si la Primaria sectorului 5, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Aceleasi surse au precizat ca au loc perchezitii la Administratia Domeniului Public sector 5, sediul Callex Business Group. Potrivit surselor Agerpres, valoarea contractelor acordate ilegal s-ar ridica la 2 miliarde lei, iar procurorii suspecteaza faptul ca Marian Vanghelie percepea un comision de aproximativ 20% sub diverse forme pentru atribuirea si plata lucrarilor. 02: Partenera lui Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, este audiata la DNA. La sosirea la sediul DNA aceasta a declarat ca nu crede ca este nimic adevarat. Intrebat de Marian Vanghelie, a afirmat: Nu are niciun comision, credeti-mi. Ea a mai spus ca nu stie nimic de nicio afacere si a negat ca ar fi fcut o afecere impreuna cu Vanghelie. 36 Marian Vanghelie a venit la locuinta sa, unde se afla deja avocatul sau, astfel ca pot incepe perchezitiile. Intrebat ce cauta procurorii, Vanghelie a raspuns: O sa vedeti.

Perchezitii DNA acasa la Marian Vanghelie si la Primaria Sectorului 5

Procurorii DNA fac pechezitii la sediul Primariei Sectorului 5 si la resedinta lui Marian Vanghelie, intr-un dosar cu privire la contracte acordate ilegal.

Audieri la DNA in dosarul lui Vanghelie

La DNA au loc, vineri dimineata, audieri in dosarul lui Marian Vanghelie.

Sorina Matei a prezentat contractul la care fac referire procurorii DNA in cazul Marian Vanghelie (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei a prezentat, vineri, in cadrul emisiunii Aktualitatea Romaneasca, difuzata de B1 TV, contractul dintre firma Premier Palace SRL si postul de televiziune B1 TV, ca urmare a.

Marian Vanghelie, scos de mascati din locuinta sa

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a fost scos ieri cu mascatii din locuinta sa, dupa aproximativ cinci ore de perchezitii, si a fost dus la sediul Primariei, unde, de asemenea, au avut loc perchezitii, iar de acolo urma aseara sa fie dus la DNA pentru audieri.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Varul lui Marian Vanghelie si alte trei persoane, retinute de procurorii DNA

Mircea-Sorin Niculae, varul primarului Marian Vanghelie, si alte trei persoane au fost retinute de procurorii DNA, in dosarul in care edilul este suspectat ca a luat mita pentru a favoriza firmele unui om de afaceri sa obtina contracte de doua miliarde.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )