Libnet.ro
UNICEF

10:30

Noi date din dosarul lui Wigler Solomon: Consilierul lui Sorin Oprescu se intalnea cu cei de la care primea mita in Parcul Tineretului. Miza: construirea unor supermarketuri

B1 B1,
Noi date din dosarul lui Wigler Solomon: Consilierul lui Sorin Oprescu se intalnea cu cei de la care primea mita in Parcul Tineretului. Miza: construirea unor supermarketuri

Noi date in dosarul in care a fost retinut consilierul persoanal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu. Wigler Solomon se intalnea cu cei de la care cerea mita in Parcul Tineretului din Bucuresti si transfera. continuă pe B1

Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, retinut pentru trafic de influenta: Primarul Capitalei l-a suspendat pe consilier (VIDEO)

15 Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Consilierul personal al primarului Capitalei, Wigler Solomon, a.

Ce avere are Wigler Solomon, consilierul corupt al lui Oprescu

Consilierul lui Sorina Oprescu, Solomon Wigler, retinut, joi, pentru coruptie, are trei locuinte, trei masini, bijuterii si obiecte de arta de 1,9 milioane de euro, .

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, arestat pentru 30 de zile

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de.

Ce a decis instanta in privinta inculpatilor din dosarul in care este cercetat si sotul Alinei Bica

Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat si sotul fostei sefe a DIICOT Alina Bica au fost pusi sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte, propunerea de arestare preventiva.

Consilierul lui Sorin Oprescu, retinut de DNA dupa ce a primit mita 25.000 de euro

Wigler Solomon, consilierul personal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticorptie DNA), dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 25. 000 de euro.

Tribunalul Brasov: Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat sotul Alinei Bica, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile

Toti cei patru inculpati in dosarul in care este implicat si sotul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, vor fi cercetati sub control judiciar, informeaza Mediafax. Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )