Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi detalii despre specificatiile lui Sony Xperia Z4: Ce am putea vedea pe noul telefon

Playtech Playtech,
Noi detalii despre specificatiile lui Sony Xperia Z4: Ce am putea vedea pe noul telefon

Sony Xperia Z4 pare a fi fost inclus intr-un benchmark de curand, ocazie cu care am putut vedea inca o data posibilele specificatii ale telefonului. Sony trece printr-o perioada dificila acum, motiv pentru care foarte multi angajati din divizia de mobile vor fi concediati in viitorul apropiat. De asemenea, japonezii ar putea trece la un []. continuă pe Playtech

Sony Xperia E4 este cel mai nou telefon mid-range al companiei japoneze

Sony Xperia E4 nu a beneficiat de un eveniment mare cu ocazia lansarii sale, insa este cu siguranta un smartphone mid-range foarte interesant. in conditiile in care toata lumea asteapta noul Sony Xperia Z4,japonezii s-a gandit sa ne ofereun nou mid-range. Anuntat oficial in Londra, Sony Xperia E4 are niste specificatii interesante, insa nu aduce [].

Activision confirma primele detalii despre Call of Duty 2015

La doar cateva luni dupa lansarea Call of Duty Advanced Warfare au inceput sa apara online primele detalii despre urmatorul titlu din populara serie. Call of Duty continua sa fie una dintre cele mai profitabile francize din toate timpurile, in parte si datorita efortului publisher-ului Activision care reuseste sa scoata un nou episod in fiecare [].

Noi dezvaluiri despre furtul lui Voiculescu din 1989. Raport DIICOT - SIE, despre banii lui CEAUSESCU: Theodor Stolojan a blocat anchetele referitoare la Crescent

Jurnalistii de la Flux24. ro continua dezvaluirile cu privire la raportul realizat in anul 2000 de catre procurori DIICOT si ofiteri SIE despre firma Crescent si sumele banuite ar fi fost insusite de Dan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )