Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noi DEZVALUIRI in dosarul Elenei Udrea: Gala Bute, facuta pe credit luat de Obreja

Antena3 Antena3,
Noi DEZVALUIRI in dosarul Elenei Udrea: Gala Bute, facuta pe credit luat de Obreja

Gala Bute a fost facuta cu credit de la banca, garantat de ministerul Elenei Udrea. Informatia apare in referatul prin care procurorii cer arestarea lui Rudel Obreja si ai altor apropiati ai lui Udrea. Ingineria a. continuă pe Antena3

Adevarul Live, ora 11.00. Ce spune Grigore Cartianu despre dezvaluirile Elenei Udrea

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann discuta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 11. 00, despre implicatiile scandalului iscat de cele mai recente dezvaluiri ale Elenei Udrea, referitoare la adjunctul sefului SRI, Florian Coldea.

Dosarul Gala Bute: Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, printre cei dusi la DNA

Noi fapte de coruptie privind fosti angajati ai Ministerului Dezvoltarii sunt anchetate de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, opt persoane urmand sa fie audiate luni. Printre cei care vor ajunge la DNA pentru declaratii se numara si Stefan Lungu,.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea, RETINUT. Lungu si Nastasia ar fi colaborat cu DNA - surse

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

Dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, RETINUT

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea si Rudel Obreja, vizati - surse

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, perchezitii in 18 locatii situate in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Hunedoara si Gorj, in dosarul Gala Bute, conform unor surse citate de Mediafax.

Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost retinut in dosarul Gala Bute

Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul de ministru al Elenei Udrea, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind gala in care a boxat Lucian Bute la Bucuresti, in iulie 2011, anunta Agerpres. In acelasi dosar a fost retinut, marti dimineata, si Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea in minister.

Dosarul Gala Bute: ce spune DNA despre implicarea Elenei Udrea

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea este suspectata de abuz in serviciu si trafic de influenta in dosarul Gala Bute, procurorii DNA considerand ca ea ar fi decis organizarea Galei in urma unor discutii cu Rudel Obreja, urmarind.

VIDEO Perchezitii in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja si fostul consilier al Elenei Udrea, adusi la DNA/ Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost adus luni la DNA, de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din Sectorul 2 al Capitalei au fost facute perchezitii, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax. La DNA a fost adus cu mandat si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii. 40 Avocatul Catalin Dancu: Catalin Predoiu va fi chemat si el la DNA, fostul ministru al justitiei neaga informatia.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )