Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noi posibile ramasite ale avionului disparut, reperate de un satelit in Oceanul Indian

Antena3 Antena3,
Noi posibile ramasite ale avionului disparut, reperate de un satelit in Oceanul Indian

Noi imagini recente inregistrate prin satelit releva prezenta a 122 de obiecte intr-o zona de cautare din sudul Oceanului Indian, in care s-a prabusit avionul care asigura zborul MH370, cu 239 de persoane la. continuă pe Antena3

Posibile fragmente ale avionului disparut, reperate de francezi

Posibile fragmente ale avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines au fost reperate de francezi, relateazaB1 TV. in urma acestei informatii, Australia a decis sa trimita in zona opt aeronave. Malaysia a anuntat.

Noi posibile fragmente ale avionului disparut, observate de sateliti in Oceanul Indian.

Franta a furnizat Malaeziei imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, informeaza AFP. Este vorba de obiecte plutitoare observate pe Culoarul sudic, precizeaza Ministerul malaezian al Transporturilor. Imaginile au fost transmise echipelor de cautare australiene aflate in perimetrul unde s-ar fi putut prabusi avionul. Sambata, China a furnizat imagini filmate prin satelit cu posibile .

US Navy au trimis un sistem de localizare a cutiilor negre ale avionului disparut

Marina americana a anuntat ca a trimis un sistem de localizare a cutiilor negre in zona in care se concentreaza cautarile unor eventuale fragmente ale avionului apartinand companiei Malaysian Airlines care efectua zborul MH370 , relateaza AFP, scrie.

Ne apropiem de elucidarea misterului? Noi fragmente ale avionului disparut

Franta a furnizat Malaysiei imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, informeaza AFP, potrivit Mediafax .

Imaginea din SATELIT care le da speranta cautatorilor avionului disparut. Declaratia facuta astazi

Mai multe avioane se vor alatura operatiunilor de cautare ale zborului MH 370, care a disparut pe 8 martie, in timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. Adjunctul premierului australian, Warren Truss, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )