Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noi proteste se anunta la Vaslui pentru vineri, incepand cu ora 18.00

Adevărul Adevărul,
Noi proteste se anunta la Vaslui pentru vineri, incepand cu ora 18.00

Noi proteste de strada sunt anuntate atat la Vaslui, cat si Barlad, incepand cu ora 18. Sute de vasluieni s-au adunat in ultimele zile in cele doua orase pentru a manifesta fata de modificarile aduse legislatiei penale de Cabinetul Grindeanu. continuă pe Adevărul

Vasluienii anunta noi actiuni de protest pentru joi, incepand cu ora 18.00, dupa ce liderul local PSD i-a catalogat pe manifestanti drept ragalii si imbecili

Vasluienii nemultumiti de modificarile aduse de guvernanti legislatiei penale au anuntat ca vor iesi din nou in strada joi, incepand cu ora 18.

Proteste anuntate si la Focsani, in Piata Unirii, incepand cu ora 17.30

Pe retelele de socializare, cetatenii sunt chemati la protest fata de guvernul PSD, dupa deciziile de modificare a Codului Penal luate in sedinta de marti, 31 ianuarie.

Se anunta noi proteste de amploare miercuri in toata tara: Mii de romani ies iar in strada

Noi proteste se anunta miercuri si duminica in tara. Miercuri, protestul se va tine doar in cazul in care Legea privind dezincriminarea va ajunge in Parlament. Guvernul Grindeanu ar putea.

Noi proteste in Capitala si in mai multe orase din tara: peste 1.500 de bucuresteni s-au adunat in fata Guvernului

Romanii sunt hotarati sa iasa din nou in strada miercuri, 1 februarie, revoltati de decizia Guvernului Grindeanu de a modifica legislatia penala.

Noi proteste la Bacau impotriva Ordonantei Guvernului Grindeanu. Mobilizare pe Facebook : Iesiti in strada, Romania moare!

Peste 250 de bacauani si-au aratat intentia de a participa la mitingul organizat in acaesta seara, de la ora 18, in Piata Tricolorului din Bacau. Mobilizarea lor se face si printr-o pagina de Facebook-eveniment a activistului Mihai Platon Iesiti in strada, Romania moare!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )