Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi scene violente in strada. Un jandarm si mai multi politisti, raniti dupa ce au fost atacati de romi cu lopetile, la Codlea

Hotnews Hotnews,
 Noi scene violente in strada. Un jandarm si mai multi politisti, raniti dupa ce au fost atacati de romi cu lopetile, la Codlea

Noi scene violente in strada au avut loc luni noapte, de aceasta data intr-un cartier de romi din Codlea. Politistii si jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele, fiind atacati cu lopeti. Potrivit Politiei Brasov, un jandarm si mai multi politisti au fost raniti. continuă pe Hotnews

Managerul Spitalului V. Babes: Si daca am testa si am afla ca sunt mai multi pozitivi, oare ce am face? Unde si cum sa-i izolezi?

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Ioan Imbri, a spus marti, la Antena 3, ca multe persoane nu respecta restrictiile impuse in pandemie, astfel ca, si daca testele ar arata ca sunt mai multi bolnavi decat cifrele oficiale, nu prea am avea ce sa facem.

Mai multi medici de la Spitalul Colentina, confirmati pozitiv

Mai multi medici de la cel mai mare spital suport Covid-19 din tara, Spitalul Colentina, sunt confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

VIDEO Scandal violent intr-un cartier din Hunedoara: Politisti si jandarmi alungati de mai multi oameni furiosi Politistii au scos pistoalele, dar au parasit zona sub un tir de pietre

Mai multi politisti, jandarmi si agenti de politie locala din Hunedoara au fost alungati, sambata, in cartierul Micro 6 de catre mai multi oameni fruiosi care le-ar fi reprosat un abuz. Oamenii au inceput sa arunce cu pietre, au avariat masinile de politie si unii au sarit la bataie. Agentii de politie au scos pistoalele si le-au indreptat spre persoanele recalcitrante, dar nu au facut uz de arma. in schimb au parasit zona sub un tir de pietre.

Noi incidente violente in Romania: Bataie cu bate la Fetesti. Sociolog: in lipsa unei interventii coerente a autoritatilor, astfel de lucruri se vor intampla in continuare (VIDEO)

Apar noi imagini cu violentele din tara. Dupa incidentele din Hunedoara, Sacele, Ploiesti si Bucuresti, si in orasul Fetesti din judetul Ialomita au fost batai. Un scandal de pominp ai zbucnit intre.

Politist din Bistrita, confirmat cu coronavirus. Mai multi colegi au intrat in autoizolare

Un politist din Bistrita a fost testat pozitiv cu coronavirus. Patru colegi de-ai sai au intrat in autoizolare la domiciliu. in acelasi judet mai sunt confirmati pozitiv si doi politisti locali si noua angajati ai Inspectoratului Teritorial de Munca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )