Libnet.ro
UNICEF

23:00

Noile coduri: Guvernul a trisat Comisia Europeana pe latura penala

Adevărul Adevărul,
Noile coduri: Guvernul a trisat Comisia Europeana pe latura penala

Sa fie neglijenta in serviciu sau complicitate cu viitorii infractori? Guvernul Ponta a ignorat toate solicitarile de corectare a unor carente din viitoarea legislatie penala, desi Comisia Europeana se astepta sa adopte modificarile cuvenite pana la intrarea in vigoare a noilor coduri. continuă pe Adevărul

Expert Forum: Daca noile Coduri intra in vigoare la 1 februarie, dezastrele produse in sistemul de justitie penala vor fi ireparabile, anulandu-se munca unui intreg sistem judiciar

O saptamana pana la dezastru. Dupa 1 februarie, noile Coduri vor da justitia peste cap, avertizeaza reprezentantii Expert Forum, care atrag atentia ca a mai ramas mai putin de o saptamana pana la 1 februarie, cand ar urma sa intre in vigoare noile Coduri, lucru care ar da justitia peste cap. Ei considera ca solutia, in al doisprezecelea ceas, consta in amanarea intrarii in vigoare a noilor Coduri cu cateva luni - ideal pana la inceputul noului an judiciar, in septembrie - si corectarea imediata prin ordonanta de urgenta adeficientelor. EFOR adauga ca Desi semnalul a fost transmis pe toate canalele, inclusiv de profesionistii din bransa, fiind preluat si in raportul MCV, guvernul refuza sa aplice remediile simple necesare noilor Coduri, Penal si de Procedura Penala.

Google intentioneaza sa plateasca amenda de 5 miliarde de dolari catre Comisia Europeana

Google intentioneaza sa semneze o intelegere cu Comisia Europeana, in cazul investigatiei pe care Bruxelles-ul a deschis-o impotriva gigantului amercan, pentru pozitie domninanta in ultimii 3 ani. Google.

Pe 12 februarie, Comisia Europeana va vota ridicarea vizelor pentru moldoveni

Pe 12 februarie, Comisia Europeana va vota ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova, iar in martie aceasta va fi votata de catre Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )