Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un norvegian si un chinez, ostaticii Statului Islamic. Gruparea jihadista a cerut rascumparari in schimbul eliberarii lor

B1 B1,
Un norvegian si un chinez, ostaticii Statului Islamic. Gruparea jihadista a cerut rascumparari in schimbul eliberarii lor

Gruparea jihadista Stat Islamic a anuntat ca tine un norvegian si un chinezo statici si cere rascuparari in schimbul lor, relateaza The Telegraph. Grupul publicat in ultimul numar al revistei sale online. continuă pe B1

SUA si aliatii au efectuat 15 lovituri aeriene contra Statului Islamic in Irak si Siria

Coalitia condusa de Statele Unite a efectuat 11 lovituri aeriene contra Statului Islamic SI) in Irak duminica si patru lovituri vizand gruparea militanta in Siria, potrivit unui comunicat publicat luni,.

Procuror general: Tineretul american continua sa faca obiectul unei intense campanii de recrutare din partea Statului Islamic

Gruparea Statul Islamic isi intensifica eforturile de recrutare in randul tineretului din Minneapolis, in nordul Statelor Unite ale Americii, a avertizat miercuri procurorul local, relateaza AFP, citata de.

Yahoo, scos de pe lista neagra a Rusiei dupa ce a inlaturat o inregistrare video care apartinea Statului Islamic

O pagina Yahoo! Inc. a fost scoasa de pe lista de site-uri interzise de catre Rusia, dupa ce compania a sters o inregistrare video care apartinea gruparii Statului Islamic. Roskomnadzorn a blocat pagina pentru.

Liderul Al-Qaeda respinge legitimitatea Statului Islamic, dar este dispus sa i se alature in lupta contra occidentalilor

Ayman al-Zawahri, liderul Al-Qaeda, sustine ca miscarea Statului Islamic si a liderului sau, Abu Bakr al-Baghdadi, este ilegitima, dar ca sustinatorii lui se vor alatura gruparii jihadiste in lupta din Irak.

Atacuri cu avioane F-16 asupra Statului Islamic

Pentagonul a confirmat ca armata irakiana a lansat - pentru prima data - atacuri cu avioane de vanatoare de tip F-16, pe care le-a achzitionat de la Statele Unite, asupra unor tinte ale gruparii Statul Islamic.

Australia afirma ca bombardamentele contra pozitiilor Statului Islamic din Siria vor dura 2-3 ani

Raidurile de bombardamente australiene asupra pozitiilor gruparii Statul Islamic SI) din Siria ar putea dura trei ani, a declarat joi ministrul apararii, Kevin Andrews, potrivit DPA, citata de Agerpres.

Seful al-Qaeda respinge legitimitatea Statului Islamic: Nu recunoastem califatul

Liderul al-Qaeda Ayman al-Zawahr respinge legitimitatea miscarii Statul Islamic precum si pe cea a liderului sau Abu Bakr al-Baghdadi, insa sustine ca membrii al-Qaeda li se vor alatura in lupta impotriva colitiei occidentale din Irak si Siria, daca li se va permite, transmite Reuters.

Un jihadist sustine ca peste 4.000 de combatanti din cadrul Statului Islamic au patruns in Europa in calitate de refugiati

Peste 4. 000 de combatanti ai retelei extremiste sunnite Statul Islamic SI) ar fi patruns pana acum in Europa in calitate de refugiati, relateaza Sunday Express in pagina electronica, citand o sursa din cadrul SI.

Franta va efectua zboruri de recunoastere deasupra Siriei, in vederea unor lovituri impotriva Statului Islamic

Franta va efectua zboruri de recunoastere deasupra Siriei pentru a efectua lovituri impotriva organizatiei Statul Islamic SI), o evolutie de strategie care exclude insa in continuare orice interventie a trupelor la sol, scrie AFP.

Franta va efectua atacuri aeriene in Siria impotriva Statului Islamic

Presedintele Francois Hollande a ordonat Fortelor aeriene sa inceapa pregatiri pentru a efectua atacuri aeriene - in Siria - impotriva militantilor din cadrul gruparii Statul Islamic, relateaza BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )