Libnet.ro
UNICEF

10:46

Un nou ACCIDENT in intersectia FARA SEMAFOR din centrul Capitalei.

România Liberă România Liberă,
Un nou ACCIDENT in intersectia FARA SEMAFOR din centrul Capitalei.

Un accident rutier a avut loc, joi seara, la intersectia strazii General Gheorghe Manu cu Calea Victoriei. Un autoturism de teren care circula pe Calea Victoriei a intrat in coliziune cu un taxi ce se deplasa pe strada Gh. Manu. Accidentul de la intersectia Gh. Manu cu Calea Victoriei, de joi seara, este al doilea in decurs de doua zile. Marti, soferul unui microbuz a patruns in aceeasi intersectie fara a se asigura si a fost acrosat de o alta masina. Microbuzul a lovit mai multe indicatoare . continuă pe România Liberă

Microbuz RASTURNAT in centrul Capitalei.

O strada din centrul Capitalei a fost blocata zeci de minute, luni seara, din cauza unui accident. Soferul unui microbuz a patruns intr-o intersectie fara sa se asigure si a fost acrosat de o alta masina. Microbuzul a lovit mai multe indicatoare de pe marginea drumului si s-a rasturnat, potrivit Realitatea. net Accidentul s-a produs la intersectia dintre Calea Victoriei si strada Gheorghe Manu. Soferul microbuzului tocmai lasase ultimul pasager si se indrepta spre casa. Dupa ce a fost acrosat .

Reprezentantii OMV Petrom vor sa doneze autoritatilor locale sediul din centrul Ploiestiului.

Reprezentantii OMV Petrom discuta cu autoritatile locale din Ploiesti pentru a dona sediul pe care Petrom il detine in centrul orasului, o cladire cu opt etaje, care are peste 14 000 de metri patrati, Petrom cerand ca imobilul sa fie folosit pentru amenajarea unui spital public de pediatrie. Reprezentantii OMV Petrom poarta, de mai multe luni, discutii cu cei ai Primariei Ploiesti pentru ca OMV sa doneze autoritatilor locale sediul Petrom situat in centrul Ploiestiului, o cladire imensa din .

Politic Show: Ca la usa cortului. Preda catre Sarbu: V-ati bagat toata familia in politica. Sarbu: Nu sunteti potent; Derby-urile politice din colegiile Capitalei, dupa fuga greilor in provincie; Sorin Oprescu, tradat pentru a doua oara de USL.

Batalia de la Targu-Jiu: Ce infrunta Dan Diaconescu in colegiul lui Ponta. In Colegiul 6 din judetul Gorj, Dan Diaconescu il va infrunta pe premierul Victor Ponta pentru. Cozmin Gusa: Discursul lui Schulz a fost dezamagitor. Blaga a pierdut sansa sa fie frecventabil. Analistul politic Cozmin Gusa a declarat, miercuri seara, ca discursul lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )