Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un nou atac armat in SUA: Un barbat a impuscat mortal trei persoane pe un pod, in Wisconsin, dupa care s-a sinucis

B1 B1,
Un nou atac armat in SUA: Un barbat a impuscat mortal trei persoane pe un pod, in Wisconsin, dupa care s-a sinucis

Un barbat a impuscat mortal trei persoane, dintre care unele mergeau pe jos iar altele pe bicicleta, pe un pod, in statul Wisconsin, si a ranit o a patra persoana, duminica, dupa care s-a sinucis, a anuntat. continuă pe B1

SUA: Un barbat a impuscat mortal trei persoane, dupa care s-a sinucis

Un barbat a impuscat mortal trei persoane pe un pod, in statul Wisconsin, si a ranit o a patra persoana, duminica, dupa care s-a sinucis, a anuntat politia, potrivit Mediafax.

Atac armat la Dallas: Deseneaza-l pe Mahomed, replica americanilor la miscarile pro-islam

Doi barbati au fost ucisi duminica, dupa ce au organizat un atac armat la Dallas, unde au deschis focul asupra participantilor la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed. Evenimentul fusese organizat de grupul Opriti Islamizarea Americii Initiativa de Aparare a Libertatii Americii), in replica pentru o conferinta pro-islam organizata in luna ianuarie.

UPDATE. Atac armat la o expozitie de caricaturi cu Mahomed, la Dallas. Doi barbati, impuscati de politie. Atacul, revendicat de Statul Islamic

UPDATE: Un barbat ce s-a prezentat sub numele de Abu Hussain AlBritani sustine ca doi dintre fratii nostri au deschis focul impotriva expozitiei cu profetul Mahomed in Texas, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )