Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nou cutremur cu magnitudinea de 6,7 in Nepal si India

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nou cutremur cu magnitudinea de 6,7 in Nepal si India

ACTUALIZARE 11:09 * Alpinistul roman Alex Gavan, pe Twitter: Replica a declansat trei avalanse Un nou cutremur puternic s-a produs duminica in India si Nepal, fiind zdruncinate cladirile la New Delhi si declansand noi avalanse in Everest, relateaza Reuters. * Bilantul a ajuns la peste 2. 000 de morti, potrivit unor surse oficiale * MAE: Cei 10 cetateni romani identificati in Nepal, printre care patru alpinisti, sunt bine * Cutremurul care a lovit Nepalul si nordul Indiei, cel mai puternic din ultimii 81 de ani. continuă pe Ziarul Bursa

Nou cutremur cu magnitudinea de 6,7 in Nepal si India

ACTUALIZARE 13:25 Iohannis isi exprima solidaritatea fata de victimele cutremurului Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj in care isi exprima compasiunea si solidaritatea fata de persoanele afectate de cutremurul din Nepal si adreseaza sincere condoleante familiilor indurerate. * MAE: Au fost identificati 19 romani, care sunt in afara oricarui pericol * Bilantul a ajuns la peste 2. 000 de morti, potrivit unor surse oficiale * Cutremurul care a lovit Nepalul si nordul Indiei, cel mai puternic din ultimii 81 de ani.

Cutremur de magnitudinea 6,7 in Nepal si India. Seismul, replica la cel de magnitudine 7,9 de sambata ce a ucis peste 1.900 de oameni. Alpinistul Alex Gavan spune ca s-au pornit trei avalanse pe Everest

O puternica replica a lovit India si Nepal duminica, zguduind cladirile din New Delhi si pornind noi avalanse in Himalaya. Autoritatea geologica a SUA a anunta ca seismul a avut magnitudinea 6,7, mai mica decat de de 7,9 de sambata ce a omorat cel putin 1. 900 de persoane.

Nou seism cu magnitudinea de 6,7 in Nepal si India. Replica a declansat noi AVALANSE pe Everest

Un nou cutremur puternic s-a produs duminica in India si Nepal, cladirile fiind zdruncinate la New Delhi, relateaza AGERPRES. Aceasta replica a avut magnitudinea de 6,7, dupa primul cutremur de 7,9 ce a lovit sa.

Un nou cutremur s-a produs in zona Vrancea. Ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs in zona seisimica Vrancea, in jude?ul Buzau, la adancimea de 143 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Con.

Nou bilant dupa cutremurul din Nepal: 2.450 de oameni si-au pierdut viata. Aproximativ 6.000 de persoane au fost ranite

450 de oameni si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui nou bilant difuzat duminica de un reprezentant al Ministerului de Interne de la Kathmandu, informeaza agentia DPA. Bilantul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )