Libnet.ro
UNICEF

00:08

Un nou dosar de coruptie pentru baronul PSD de Braila, Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Antena3 Antena3,
Un nou dosar de coruptie pentru baronul PSD de Braila, Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 10. 13 -Seful Consiliului ar fi dat mai multe contracte din bani publici unor firme pe care le controla prin interpusi. Ar fi vorba despre un dosar de coruptie in care prejudiciul se ridica la 2,8. continuă pe Antena3

Baronul de Braila, saltat de DNA. Un nou dosar de coruptie pentru Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 11. 40 - Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost dus la audieri la DNA Galati, dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestuia si la sediul institutiei pe.

Baronul PSD de Braila risca sa fie retinut in al 3-lea dosar penal pentru afaceri ilegale cu statul

Bunea Stancu este anchetat intr-un nou dosar penal referitor la modul in care, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, a acordat contracte publice firmelor sale sau ale apropiatilor. O parte dintre aceste afaceri sunt acum anchetate dupa dezvaluirile Romaniei libere care au atras atentia Agentiei Nationale de Integritate.

Baronul de Braila, saltat de DNA, intr-un nou dosar de coruptie cu prejudiciul de 3 milioane euro. Cat de bogat este Bunea Stancu

Update 13. 05 - Gheorghe Bunea are sapte terenuri intravilane, trei case de locuit si bijuterii de 13. 000 de euroPresedintele Consiliului Judetean Braila, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu, acuzat de.

Baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu a fost ridicat cu mascatii si dus la DNA

DNA a descins in aceasta dimineata sediul Consiliului Judetean Braila si la resedinta presedintelui acestei institutii, baronul local Gheorghe Bunea Stancu. El este acuzat ca ar fi atribuit ilegal mai multe contracte. DNA colaboreaza cu SRI in acest dosar.

Presedintele CJ Braila Bunea Stancu, avere obtinuta din afaceri cu statul (VIDEO)

Despre seful CJ Braila Bunea Stancu se poate scrie un roman foileton, si nu de bine. Verificarile care au loc joi vin in conditiile in care averea sau sediul Consiliului Judetean Braila pe care il conduce sunt.

DNA a dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si a deschis unui nou dosar penal privind privatizarea Electrica

DNA a dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si deschiderea unui nou dosar penal in care sa fie cercetate detaliile privatizarii Electrica, relateaza B1 TV.

Procurorii DNA au dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si deschiderea unui nou dosar penal privind privatizarea Electrica

Procurorii anticoruptie au dispus disjungerea dosarului ANRE/Enel si deschiderea unui nou dosar penal in care sa fie cercetate detaliile privatizariiElectrica, relateazaB1 TV. Cercetarile procurorilor.

Seful CJ Braila, Bunea Stancu, adus la DNA Galati pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost adus, joi seara, la sediul DNA Galati, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de .

SURSE. Presedintele CJ Braila, Bunea Stancu, risca retinerea. Firma sa, CONCIVIA, detine monopolul asupra contractelor de achizitii atribuite de CJ

Procurorii DNA arata, in dosarul in care este anchetat si presedintele CJ Braila, ca trei firme, intre care una controlata de Gheorghe Bunea Stancu, detin monopolul lucrarilor licitate de CJ Braila. Prejudiciul ar fi de aproape trei milioane de lei.

Presedintele CJ Braila, Bunea Stancu, cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese

DNA face perchezitii vineri la biroul presedintelui Consiliului Judetean CJ) Braila, cercetat de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu si conflict de interese, ambele infractiuni savarsite in forma continuata, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )